FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

PÅSKEEGG FOR ALLE DESIGNELSKERE 10-50% på nesten alt*

Merkevarer/Design Of / Domo Design

Design Of / Domo Design

Domo Design produserer et skreddersydd sortiment med kvalitetsmessige møbler midt i Smålands dype og magiske skoger. Designet bygger på tanken og viljen å kunne speile enhver stil. Domo Design gir deg et genuint håndverk og design som vil kunne leve i generasjoner.
0 resultater sortert etter  
Popularitet

Om Domo Design

Midt i Smålands dype og magiske skoger har den svenske merkevaren Domo Design funnet begynnelsen på et eventyr. Her produserer merkevaren et skreddersydd sortiment med stålmøbler. Designet bygger på tanken og viljen til å speile enhver personlige stil. Domo Design står faktisk for Design Of My Own og merkevaren hyller den personlige stilen.  

Domo Design ble grunnet av Johanna Haglund og Mathilda Karlsson, som med stor lidenskap har utviklet et sortiment med moderne og tidløse møbler. De rette linjene sammen med det kvalitetsmessige materiale vitner til flott håndverk med skandinavisk design. Dette er design som er ment å leve gjennom trender og generasjoner. I sortimenet finner du blant annet Domo stol, matbord, sofabord, Domo round cross bord og Domo square bord.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB