Kampanje

kr 869

kr 999

Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen! Levering omgående
Fri frakt innen Norge.

Moominvalley sengesett 150x210 cm

Moominvalley sengesett fra finske Finlayson har koselige årstidsmotiver fra den animerte serien med samme navn fra 2019. Sengesettet er laget i 100 % bomullssateng som gir en herlig myk følelse og en fin glans. De vakre motivene med mummitrollene finnes også som putevar for ekstraputene dine.

Vinter: Mummitrollet våkner alene fra vintersøvnen, midt i den snødekkede Mummidalen. Der han vandrer alene i den stille dalen blir han nødt til å ty til forfedrenes visdom for å klare seg gjennom den forheksede vinteren.

Vår: Det er vår i Mummidalen, og Snusmumrikken har nettopp kommet tilbake fra reisene sine. Mummitrollet har ventet utålmodig på at vennen hans skal komme tilbake, fordi han har en stor nyhet å fortelle. Han har funnet en vakker gullskimrende drage og lengter etter å vise sitt nye husdyr til vennen sin.

Sommer: Mummidalen er oversvømt, og hele mummifamilien må forlate mummihuset som står under vann. Et flytende teater blir familiens nye hjem, og Mummipappa blir inspirert til å skrive et skuespill om sitt ungdoms eventyr. Skuespillet er så spennende at Mummitrollets hale blir skallet. Men Mummimammas kjerringråd har uventede følger: Mummitrollet får en gyllen hale!

Høst: Mummitrollet og Snorkfrøken er på piknik og tar en rotur på elva. Plutselig merker de at Lille My er forsvunnet, og det setter i gang en hendelsesrekke som kaster dem ut i et mye større eventyr.

Generell informasjon

Merkevare Finlayson
Serie Mumin
Antall i pakken 1 sett
Artikkelnummer 36884-01

Fakta

Materiale: 100% bomull
Vekt: 134 g/m²
Trådtetthet: 228
Størrelse:
Dynetrekk: 150x210 cm
Putevar 50x60 cm

Vedlikehold

Vaskes på 60 °C.
Unngå bruk av tøymykner.
Tørketromles på svake temperaturer.
Kan strykes på sterk varme.
Unngå rens samt flekkfjerner.

Kommentar

Allergimerket.
Øko-Tex-merket.