En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
Ikke tilgjengelig
Frakt i Norge: kr 89.

Taika kopp 10-årsjubileum

"Lekfullt med en känsla av mystik och nordisk estetik" - Taika Jubilee krus fra Iittala er laget av designeren Klaus Haapaniemi. Taika som kan oversettes til "magi" på norsk er navnet på serien som først ble lansert år 2006, og som siden har vokst med flere fantastiske produkter. Noe som har gjort serien til en stor klassiker.

2017 er året da Taika fylte 10 år gammel, og i denne forbindelse lanseres dette unike jubileumskruset. Et krus med rik dekor, som dessuten møter enkle former.

Kruset passer alle samlere og de som elsker serien. Kruset introduserer den klassiske Taika-uglen på en ny måte, høyt flyvende med vingene utspredt.

På undersiden av kruset er det også et spesielt sirkulært jubileumsstempel som også gjentas flere ganger i selve mønsteret på kruset.

Det som er unikt med dette kruset er at mønsteret strekker seg over håndtaket og på innsiden, noe som bare forekommer på dette eksemplaret.

Sammen med de andre delene av Taika-serien bidrar kruset til et trollbindende mønster som enkelt kan matches med andre serier fra Iittala.

Generell informasjon

MerkevareIittala
SerieTaika
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer30008-01

Fakta

Materiale: Porslen.
Størrelse:
Høyde: 11,6 cm.
Diameter: 12 cm.
Volum: 40 cl.

Vedlikehold

Tåler oppvaskmaskin.
Tåler mikrobølgeovn.
Tåler kjøl og frys.
Ovnssikker opp til 250 °C.
Andre design vi tror du setter pris på
Andre likte også
Handlekurv
Lukk