kr 5 199

Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen! Levering omgående
Fri frakt innen Norge.

Kai Shun Nagare kokkekniv

En svært flott 20 cm kokkekniv fra japanske Kai, med ergonomisk håndtak og vakkert damaskusstål, som gjør kniven til en utmerket universalkniv som egner seg godt til det meste. Kniven inngår i Shun Nagane-serien, der design og høytpresterende materiale forenes. Bladet består av fleksibelt VG2-stål, samt hardt VG10-stål som danner et 72-lags damaskusstål, med utmerket holdbarhet og presisjon. Dette er et ypperlig valg for både profesjonelle kokker og glade amatører som vil ha en allsidig og vakker kokkekniv i høy kvalitet.

Generell informasjon

Merkevare KAI
Antall i pakken 1 stk.
Artikkelnummer 32648-01

Fakta

Materiale: Bambushank og polypropeni , rustfritt blad av VG2 og VG10-stål varvat med 72-skikts Damaskusstål.
Størrelse:
Lengde blad: 20 cm.
Lengde håndtak: 12,2 cm.
Hardhet: 61 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.