kr 3 099Inkl. moms
En feil oppstod når du forsøkte å endre variant, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.
På lagerBare et fåtall igjen!Levering omgående
Fri frakt innen Norge.

Kai Shun pro sho sashimi, -yagagibakniv

Denne japanske sashimikniven fra Shun Pro Sho-serien fra Kai er perfekt for å skjære fisk og kjøtt. Med et vakkert mønstret blad på 24 cm, produsert av slitesterk VG-10-stål, tar kniven enkelt for seg også de større kjøttstykkene. Det svarte håndtaket er ergonomisk utformet og er produsert av laminert Pakkatre – med en stilig, glanset finish. Kais sashimikniv er like vakker å se på som den er effektiv å bruke – og passer både på det profesjonelle kjøkkenet og hjemme.

Generell informasjon

MerkevareKAI
Antall i pakken1 stk.
Artikkelnummer32649-01

Fakta

Materiale: Hank i lamminerat Pakkatre, rustfritt blad av VG10-stål.
Størrelse:
Lengde blad: 24 cm.
Lengde håndtak: 12,2 cm.
Hardhet: 60 HCR.

Vedlikehold

Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.

Kommentar

Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.

Handlekurv

Lukk