FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Inspirasjon & Tips/Tips/11 tips for hvordan du kan innrede soverom med hotellfølelse
Tips for å innrede soverom med hotellfølelse – lyse tekstiler og god belysning.

11 tips for hvordan du kan innrede soverom med hotellfølelse

Vil du innrede soverommet med hotellpreg? Vi viser deg hvordan du med elleve enkle tips kan dekorere soverommet ditt for å oppnå nettopp det, slik at du aldri trenger å forlate komforten i ditt eget hjem. Det er jo der vi skal kose oss mest. Så invester i luksuriøst sengetøy, stemningsfull og funksjonell belysning og avslappede dufter – her er alle innredningstipsene for hotellfølelse på soverommet!
mandag 8. august 2022
Del artikkel

HVORDAN BØR JEG INNREDE SOVEROMMET MITT FOR Å FÅ HOTELLFØLELSE?

Hvis du ønsker å innrede soverommet ditt med hotellfølelse, bør du vurdere å investere i disse elleve tipsene:

 1. Invester i luksuriøst sengetøy
 2. Re opp sengen med sengeteppe
 3. Invester i god belysning
 4. Innred med pledd & pynteputer
 5. Innred med et mykt teppe
 6. Heng opp gardiner
 7. Glem ikke speilet
 8. Innred med sidebord
 9. Lag et mindre arbeidsområde
 10. Ha et frokostbrett tilgjengelig for hotellfrokosten hjemme
 11. Pynt med duftpinner

1. INVESTER I LUKSURIØST SENGETØY

Det første vi vanligvis vurderer når vi går innenfor dørene på et hotellrom er sengen. De store hotellputene og det komfortable materialet på sengetøyet inviterer deg til å slappe av. Gjenskap den følelsen med sengetøy av høy kvalitet i krispt hvitt. TekstilfavorittenLexington har en serie som heter Hotel Collection, hvor du finner både dynetrekk i mykeste bomull og luksuriøse håndklær.

2. RE OPP SENGEN MED SENGETEPPE

Finnes det noe deiligere enn en nyoppredd seng for å skape en ekte hotellfølelse på soverommet? Når du har sengetekstilene på plass, er det på tide med et vakkert sengeteppe som utgjør et samlende element. Moss og Kimono sengetepper fra Scandi Living er noen myke favoritter som vil få soverommet ditt til å føles ekstra koselig og elegant.

3. INVESTER I GOD BELYSNING

En variasjon av funksjonell og stemningsskapende belysning er alltid viktig når det gjelder å innrede et soverom. Ønsker du å innrede soverommet ditt med hotellfølelse, så bør du investere i elegante vegglamper og en stemningsfull taklampe som også fungerer som et blikkfang i rommet.

4. INNRED MED PLEDD & PYNTEPUTER

Når alt rundt sengen er på plass, kan du bruke pledd og puter for å forsterke hotellfølelsen på soverommet. Et elegant ull- eller bomullspledd kan legges over en stolrygg, mens noen fine puter i sengen og i en lenestol er prikken over i-en.

Re opp sengen med masse linputer, som Instagram-profilen @idaskvm. og få et soverom med hotellfølelse.

@idaskvm

Gjør som @idaskvm og re opp en fin seng med Calm putetrekk i lin for perfekt sengoppredning og hotellfølelse.

5. INNRED MED ET MYKT TEPPE

Vegg-til-vegg-teppe gir soverommet ditt den ultimate hotellfølelsen, men det er ikke alltid vi synes det er så praktisk. Vil du heller ha noe som både gir soverommet ditt hotellfølelse og som er enkelt å innrede med, bør du investere i et ullteppe. Ulltepper er lette å ta vare på og myke å sette føttene på når du våkner om morgenen, noe som gjør dem perfekte for å innrede et soverom med en deilig hotellfølelse.

Skap hotellfølelse på soverommet ved hjelp av et mykt ullteppe, som dette hvite med lang lugg fra Scandi Living.

6. HENG OPP GARDINER

Du kjenner følelsen av å sakte våkne i hotellsengen, du har ingen tider å passe og gardinene er trukket for? Gjenskap dette hjemme med vakre blendingsgardiner som får falle tungt rundt vinduene dine og som inviterer deg til å sove lenger om morgenen. Sjekk ut Himlas Eclipse blendingsgardiner, de blender 99 % og er dermed perfekte for å innrede soverommet for å få en luksuriøs hotellfølelse.

7. GLEM IKKE SPEILET

Et bra hotellrom har et bra speil. Dels er det praktisk, dels hjelper det deg med å skape større romfølelse. Invester i et gulvspeil eller større veggspeil så skaper du en illusjon av et større rom hvis du har et mindre soverom. Trenger du tips om stilige speil?

Innred soverommet ditt med et større veggspeil som dette stilige fra Menu for en luksuriøs hotellfølelse hjemme.

Et bra hotellrom har et godt speil, så ikke glem å innrede soverommet med nettopp det hvis du vil ha hotellfølelsen.

8. INNRED MED SIDEBORD

Hvis du ikke allerede har et sidebord, er det på tide å investere i det for en ekte hotellfølelse på soverommet. Her kan du legge fra deg smykkene, dekorere med et lite stilleben, men også ha oppbevaring.

Vakkert sidebord i tre og messing fra Umage i et grønt soverom, perfekt for også å skape hotellfølelse på soverommet.

My Spot sidebord, Umage

Hotellrommene har praktiske nattbord for å plassere smykker, mobiltelefoner og andre småting. Gjenskap det med stilige sidebord som matcher sengen din!

9. LAG ET MINDRE ARBEIDSOMRÅDE

Hotellrom er ofte innredet med et lite skrivebord, som kan være greit å ha om man har plass. Finn et sted og innred et lite hjørne hvor du kan ta en pause i hverdagen, skrive litt eller jobbe om du trenger det.

10. HA ET FROKOSTBRETT TILGJENGELIG FOR HOTELLFROKOSTEN HJEMME

Hotellfrokost må likevel være det beste med å sjekke inn på hotell. Gjenskap en hotellfølelse på soverommet ved å servere en deilig helgefrokost på et brett og overrask noen du er glad i, eller hvorfor ikke unn deg selv en fin start på morgenen.

11. PYNT MED DUFTPINNER

Siste tips for å innrede soverommet og få en deilig hotellfølelse i det? Innred med dufter og vekk alle sansene til live. Ønsker du dufter fra naturen, sjekk ut Skandinavisk, mens andre favoritter som Merakigir deg følelsen av et luksuriøst hotellrom på ditt soverom.

Innrede soverommet med hotellfølelse ved hjelp av et lite skrivebord og arbeidshjørne på soverommet. Her er skrivebord og stol i eik.

Innred soverommet med et lite arbeidshjørne for både hotellfølelse og et hyggelig sted å sitte når du skal jobbe hjemmefra.

Sist, men ikke minst, skap en luksuriøs hotellfølelse på soverommet med duftpinner som vekker sansene.

Sist, men ikke minst, skap en luksuriøs hotellfølelse på soverommet med duftpinner som vekker sansene.

Mer inspirasjon? Les her!

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, Lexington, @idaskvm, @joanna.avento, ByNORD, Menu, Meraki

Arijana Rosso
Forfatter

Hotellfølelse på soverommet

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB