FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Om oss
Om ossDen ansvarlige bedriftenJobbe hos ossAffiliatePresse & Journalistikk

We bring Scandinavian design to you

NORDIC NEST – Et hjem å elske

I et hjem finnes det alltid rom for nystart. Har du tenkt på det? I begynnelsen av år 2002 kalte vi oss Scandinaviandesigncenter, men siden år 2019, ønsker vi deg velkommen med et nytt navn, vårt nye hjem, Nordic Nest!

Vår ambisjon har alltid vært å dele vår kunnskap og lidenskap for skandinavisk designtradisjon med deg. Slik skal det fortsette å være. Vi vil bare gjøre det enda mer og enda bedre, akkurat som du innreder ditt hjem, bit for bit, pinne for pinne.

  • Som kunde hos oss får du alltid personlig service og 100 % trygghet og åpent kjøp i 60 dager.

  • Du kan velge blant over 60.000 designprodukter fra flere enn 300 merkevarer.

  • Vi overvåker og justerer våre priser daglig slik at du alltid får din designfavoritt til rett pris.

Innredning og design er personlig. Det handler ikke om hvor du bor, men de opplevelser du fyller hjemmet ditt med. Et hjem er der tårer blir til latter over en kopp kaffe eller der fortrolige samtaler rundt middagsbordet forvandles til minner for livet.

Minner lever også gjennom tingene som finnes hjemme. Kanskje finnes det minner i den spesielle vasen du alltid fyller med blomster. Eller i den fine yndlingskoppen som ligger så behagelig i hånden, koppen som dekker bordet hvert kaffeselskap. Skandinavisk design sammen med den skandinaviske livsstilen, gir oss små detaljer som gjør stor forskjell hjemme. Vi ønsker å dele denne opplevelsen med deg, på alle mulige måter. Vår ambisjon er derfor at du skal føle deg inspirert og trygg som kunde hos oss.

Vi vil gjøre det mulig for deg å skape et hjem du elsker, et hjem der du stolt av. Et nydelig hjem der du mer enn gjerne åpner døren.

Nordic Nest - Welcome home

I dag gjenopprettes skandinavisk design over hele verden og former levemåter. Med det funksjonelle enkle og det tidløse vakre vil Nordic Nest bidra til å skape hjem der mennesker møtes og der dører åpnes.

Dersom du trenger hjelp eller lurer på noe ønsker vi deg velkommen til å kontakt vår kundeservice på info@nordicnest.no eller på telefon 210 81665.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB