FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Logg inn

SISTE SJANSE 10-50% på nesten alt*

Black Friday 2024

Black Friday 2024

0 resultater sortert etter  
Popularitet

Vi feirer Black Friday 2023 med salg og tilbud på interiør her på Nordic Nest

I slutten av november starter årets beste tid, nemlig Black Friday! Her hos Nordic Nest feirer vi denne dagen med stort salg og tilbud på interiør, innredning og design fra kjente merkevarer. For å holde deg oppdater på Black Friday hos Nordic Nest, sjekk ut våre nettsider og abonner på nyhetsbrevet vårt.

Når er Black Friday?

Black Friday 2023 er fredag 24. november

Black Friday er alltid fredagen etter den amerikanske høsttakkefesten Thanksgiving. I 2023 er Black Friday fredag 24.november, men denne datoen endrer seg fra år til år.

Tradisjonelt sett har Black Friday vart bare ett døgn, og har begynt ved midnatt på natten mellom torsdag og fredag. Salget avsluttes et døgn senere, altså midnatt natt til lørdag.

Black Week hos Nordic Nest - stort salg en hel uke!

I 2023 tjuvstarter vi Black Friday med Black Week, en hel uke med stort salg og tilbud på interiør, design og møbler som avsluttes med Black Friday!

Etter Black Friday kommer Black Weekend som avsluttes med Cyber Monday den 27. november.

Black Friday-datoer 2023

  • Black Week hele uken til og med 24. november
  • Black Friday 24.november
  • Black Weekend 25.-26. november
  • Cyber Monday 27. november

For å være sikker på at du ikke går glipp av noen av våre fantastiske tilbud på interiør og møbler disse dagene, abonner på nyhetsbrevet vårt!

Hva er Black Friday?

Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen og selve begrepet har blitt brukt i mange sammenhenger. Dagen er alltid lagt til fredagen etter Thanksgiving. Siden denne dagen er en inneklemt dag, er det mange som har fri fra jobb, og derfor har mulighet til å handle. Dette har derfor ført til at Black Friday har blitt årets største shoppingdag.

Begrepet “Black Friday” som handledag, har røtter helt tilbake til 1800-tallet. Det første kjente bruken av begrepet i forbindelse med en handledag etter Thanksgiving, var i 1961.

Black Friday var også en dag som var ment for at de fysiske butikkene skulle vende røde tall (tap), om til svarte tall (fortjeneste. I dag markerer Black Friday startskuddet på den årlige julehandelen, og markeres med salg og tilbud verden over.

Når kom Black Friday til Norge?

Black Friday ble introdusert som shoppingdag i Norge i 2010, og siden den gang har denne handledagen vært et kjent fenomen i Norge. I dag er Black Friday like stort innen netthandel som det er i fysiske butikker. Siden Black Friday markerer starten på julehandelen, er dette et perfekt tilfelle å handle julegaver, interiør og design til kjente og kjære - eller unne deg selv eller hjemmet ditt noe ekstra fint.

Black Friday hos Nordic Nest - stort salg på interiør og møbler

Nordic Nest hjelper deg å skape et hjem du elsker, og Black Friday er en perfekt anledning til å kjøpe interiør og design fra kjente merkevarer til hjemmet ditt, eller som gaver til noen du er glad i. Under Black Friday får du bra tilbud og lave priser på en mengde varer. Pass på at du ikke går glipp av våre Black Friday-tilbud!

Dette tilbyr vi deg på Black Friday

  • Stor salg med de beste tilbudene på interiør og møbler
  • Et stort lager som bugner av salsgvarer
  • Rask levering og ingen tollavgift
  • Kundeservice som er lett å få tak

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB