Cyber Monday

Når er Cyber Monday 2020?

Cyber Monday 2020 er 30 november.

Cyber Monday er den første mandagen etter Black Friday. Cyber Monday varer bare i en dag. I 2020 forfaller Cyber Monday 30. november, men datoen endres fra år til år.

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er en ekstra sjanse for deg som ikke har handlet i løpet av Black Friday. Hvis du ikke har kjøpt julegaver enda, kan du kjøpe dem hos Nordic Nest. Cyber Monday en fin mulighet til å kjøpe gaver og julegaver til kjære til billig prise. Benytt anledningen til å handle interiør og skandinavisk design. Cyber Monday er den siste dagen av årets største salg!

Historien bak Cyber Monday

Ordet Cyber Monday ble myntet i 2005 av Ellen Davis i USA. I en pressemelding fra netthendelsen Shop.org spådde hun at Cyber Monday skulle bli en av de viktigste dagene i året for alle som vil handle julegavene sine på nettet.

Velkommen til Cyber Monday hos Nordic Nest

For mer informasjon om Cyber Monday-salget hos Nordic Nest - følg med på Nordic Nest og abonner på nyhetsbrevet vårt, slik at du ikke går glipp av uforglemmelige tilbud og generøse rabatter.

SALG på interiør og design

Under vårt Cyber Monday-salg får du fantastiske tilbud på interiør og skandinavisk design. Cyber Monday er den siste dagen av Black Friday-salget - årets største salg! Så benytt muligheten å handle det du vil ha.

Cyber Monday prisfest hos Nordic Nest

Cyber Monday prisfest hos Nordic Nest Feire Cyber Monday med oss. Tusenvis av produkter på salg. Gjelder kun i dag Cyber Monday!

Handlekurv

Lukk