FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Kundeservice/Sikkerhetspolicy

Sikkerhetspolicy

Nordic Nest: Personvernerklæring

Nordic Nest gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine. Denne erklæringen forklarer hvordan Nordic Nest samler inn og bruker personopplysninger. Den informerer også om dine rettigheter i forhold til oss. Du kan alltid ta kontakt med oss ved spørsmål om personvern og personopplysninger ved å sende en e-post til data@nordicnest.no.

Når du benytter deg av Nordic Nest tjenester, godkjenner du personvernerklæringen og vår bruk av dine personopplysninger. Du godkjenner også at Nordic Nest bruker elektroniske kommunikasjonskanaler til å sende deg informasjon. Det er viktig at du leser og forstår personvernerklæringen før du bruker våre tjenester.

For å kunne tilby våre tjenester, er vi nødt til å bruke personopplysningene dine slik vi beskriver nedenfor. Vi gjør dette med største mulige hensyn til å beskytte dine opplysninger.

 

Hvilken informasjon samler vi inn?

Informasjon du gir oss. Du kan, indirekte eller direkte, gi oss informasjon om deg selv på mange måter, slik som når du gjennomfører et kjøp hos Nordic Nest. Dette kan være:

 • Personlig informasjon og kontaktinformasjon

   - navn, fødselsdato, personnummer, tittel, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, osv.

 • Betalingsinformasjon

   - kreditt- og debetkortinformasjon (kortnummer, utløpsdato, CVV), fakturainformasjon, kontonummer, osv.

 • Informasjon om varer/tjenester

   - detaljer om varene du kjøper.

 • Informasjon om samhandling mellom deg og

  Nordic Nest

  - hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsiders svartid, nedlastingsfeil, inn- og utgangsmåte, samt leveringsbekreftelser når vi kontakter deg.

 • Informasjon om enheten

   - f. eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning.

 • Geografisk informasjon

   - din geografiske posisjon.

Informasjonen du gir oss, samt informasjonen om varer/tjenester og finansiell informasjon, er vanligvis påkrevd for å inngå et avtalefestet forhold med oss. Resten av informasjonen vi samler inn er vanligvis nødvendig til andre formål, som forklares nedenfor.

 

Hva gjør vi med informasjonen?

Tilbyr, utfører og forbedrer våre tjenester. Alle opplysninger brukes til å tilby, utføre og forbedre Nordic Nest tjenester. Nordic Nest behandler personopplysninger til følgende formål, basert på følgende juridiske grunnlag:

 • Formål: For å bekrefte din identitet og bekrefte dine personopplysninger og kontaktinformasjon

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg

  Automatisk avgjørelse (J/N): J

 • Formål: For å administrere din bestilling og forholdet til deg som kunde, f. eks. for å oppfylle våre forpliktelser mot deg som følge av eventuelle avtalemessige forhold mellom deg og oss, og for å gi deg informasjon om produkter og tjenester du har bestilt fra oss.

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg

  Automatisk avgjørelse (J/N): J

 • Formål: For kundeanalyse og administrasjon av Nordic Nests tjenester, samt for intern drift slik som feilsøking, dataanalyse, testing, undersøkelser og statistiske formål.

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg og sikre våre egne legitime interesser

  Automatisk avgjørelse (J/N): J

 • Formål: For å forsikre at innhold presenteres mest mulig effektivt for deg og enheten du bruker.

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Overholde gjeldende lover og andre avtalsfestede forpliktelser.

  Automatisk avgjørelse (J/N): J

 • Formål: For å gjennomføre risikoanalyser, forhindre bedrageri og risikohåndtering

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Overholde gjeldende lover og sikre våre egne legitime interesser

  Automatisk avgjørelse (J/N): J

 • Formål: For å forbedre våre tjenester og til generell bedriftsutvikling. For å utvikle produkter, og utforske nye forretningsmuligheter.

  Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”): Sikre egne legitime interesser

  Automatisk avgjørelse (J/N): N

Kommunisere med deg. Nordic Nest kan også bruke dine opplysninger for å sende deg periodiske nyhetsbrev og annen kommersiell informasjon om produkter og/eller tjenester og for å utføre kundeundersøkelser gjeldende våre tjester (eks. etter at du har kontaktet kundetjenesten vår) via elektroniske kommunikasjonskanaler og via telefon. Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke for disse formål ved å sende en e-post til data@nordicnest.no.

 

Hvem kan vi dele informasjonen med?

Vi kan overføre eller dele informasjon om deg til utvalgte tredjeparter, som listes nedenfor. Vi tar alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad når den overføres eller deles med slike utvalgte tredjeparter.

Logistikk- og transportbedrifter. Nordic Nest kan overføre informasjon om deg til leverandører og underleverandører for å utføre våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og til andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Leverandører og underleverandører. Nordic Nest kan overføre informasjon om deg til leverandører og underleverandører for å utføre våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og til andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen..

Betalingspartnere, Kredittopplysningsbyråer og lignende leverandører. Dine personopplysninger kan deles med kredittopplysningsbyråer og leverandører av lignende tjenester for å bedømme din kredittverdighet når du søker om å betale med en av Nordic Nest betalingsmåter, og for å bekrefte din identitet og adresseinformasjon.

Myndigheter. Nordic Nest kan oppgi nødvendig informasjon til myndigheter slik som politiet, skattemyndigheter eller andre myndigheter dersom vi er pålagt dette ved lov eller om du har samtykket til det. Et eksempel på lovpålagt deling av opplysninger er for å motvirke hvitvasking og terrorfinansiering.

Avhendelse. I følgende situasjoner kan dele personopplysninger med en tredjepart:

 • Dersom Nordic Nest selger eller kjøper virksomheter eller eiendeler, kan personopplysninger deles med den potensielle kjøperen eller selgeren av slik virksomhet eller eiendeler.
 • Dersom Nordic Nest eller en vesentlig del av Nordic Nests eiendeler blir kjøpt av en tredjepart, kan personopplysninger om Nordic Nests kunder utleveres og deles.

 

Hva gjør vi IKKE med personopplysningene dine? 

Vi kommer ikke til å selge dine personopplysninger til tredjepart uten at vi har din tillatelse.

 

Hvor lagrer vi personopplysninger?

Vi gjør alltid vårt ytterste for å behandle personopplysninger innenfor EU/EEA. Opplysninger kan imidlertid i visse tilfeller bli overført til, og behandlet i utenfor EU/EEA eller hos en leverandør eller underleverandør. Ettersom Nordic Nest er forpliktet til å alltid beskytte dine opplysninger, vil Nordic Nest ta alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad sammenlignet med, og i tråd med, sikkerhetsnivået som gjelder innenfor EU/EEA.   

 

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og som det er påkrevd i henhold til lovfestede lagringstider. Når vi lagrer personopplysninger til andre formål, slik som for å forhindre hvitvasking, for å oppfylle lover om regnskapsføring og forskrifter om kapitalkrav, lagrer vi personopplysningene bare så lenge det er nødvendig og/eller påkrevd ved lov for hvert formål.

 

Dine rettigheter til tilgang, endring og sletting

 • Rett til tilgang.

   Du kan be om en utskrift av opplysningene du vil se, og verifisere de opplysningene vi har om deg. Det koster ingenting å få en slik utskrift.

 • Rett til endring. 

  Du har rett til å korrigere feilaktige eller ufullstendige opplysninger om deg selv.

 • Rett til sletting (“retten til å bli glemt”). 

  Du har rett til å be om at dine personopplysninger slettes dersom opplysningene ikke lenger er nødvendige til det formålet de ble samlet inn for. Derimot kan det finnes juridiske forpliktelser for Nordic Nest, som hindrer oss fra å umiddelbart slette deler av dine opplysninger. Disse forpliktelsene stammer fra regnskapsførings- og skatteregler, bank- og hvitvaskingslover, men også fra forbrukerkjøpsloven.

 • Be om tilgang, endring eller å bli glemt.

  For å få tilgang til, endring eller for å bli slettet sender du en epost til

  . For å behandle ditt ærende behøver Nordic Nest informasjon fra deg som styrker din identitet, slik som ID-handling, førerkort eller kopi av pass.

 • Hva med informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å kunne tilby en skreddersydd opplevelse på nettet. For detaljer om hvordan Nordic Nest bruker informasjonskapsler og lignende, se vårt cookie statement.

 

Kontakt oss

Nordic Nest er registrert i det svenske foretaksregisteret med organisasjonsnummer 556628-1597, med hovedkontor i Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR. Vi tar personvern seriøst og du når Nordic Nests Data Protection Officer på: data@nordicnest.no.Nordic Nest er ansvarlig enhet for behandlingen av dine personopplysninger slik det er beskrevet ovenfor. Nordic Nest er underlagt svensk lov om personvern. Besøk www.nordicnest.no for mer informasjon om Nordic Nest.

____________

Denne personvernerklæringen ble senest oppdatert 22.05.2018.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB