FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Bestikksett

Et fint bestikksett gjør borddekkingen din komplett, og kommer i en rekke ulike stiler og materialer. Her finner du bestikksett fra kjente merkevarer som passer for alle måltider og alle anledninger.
434 resultater sortert etter
1
...
13
Side 1 av 13

Bestikksett for små og store anledninger

Bestikk er mer enn bare praktiske hjelpemidler ved måltider, de er også dekorative detaljer som gjør borddekkingen til måltidene våre vakrere. Med tanke på hvor ofte vi faktisk bruker bestikk, er det viktig å finne et bestikksett med en stil og form som du virkelig liker og som også fungerer i hverdagen din.

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg bestikksett i mange ulike stiler og materialer fra kjente merkevarer.

Hvilke bestikksett er mest populære?

Bestikksett finnes i en rekke ulike former og materialer, og her hos oss finner du et stort utvalg fine bestikksett fra kjente merkevarer.

Bestikk fra Hardanger Bestikk er kjente for sine fine design og de er også like perfekte for hverdagsbruk som de er for større anledninger. I deres sortiment finner du populære bestikksett i seriene Fjord, Carina og Nina, i tillegg til den ikoniske Ramona.

Skaugum har produsert sitt klassiske bestikk siden 1943, og dette norske kvalitetsbestikket finnes i en rekke ulike farger. Her hos oss finner du praktiske bestikksett fra Skaugum.

RAW fra aida har også et populært bestikksett i gull, svart og roségull. Det stilrene formspråket gjør at disse bestikksettene er enkle å kombinere med en rekke ulike serviser i ulike stiler.

Hvor mange deler pleier et bestikksett ha?

Hos hos finner du bestikksett fra 4 deler til 48 deler, som er perfekt om du vil ha gjester over på middag.Det anbefales å ha nok bestikk slik at det rekker til flere enn de som bor i hjemmet pluss det antallet som regelmessig kommer på besøk.

Hvilke deler inngår i et bestikksett?

Hva som inngår i et bestikksett kan være ulikt fra merkevare til merkevare. Generelt sett inneholder bestikksett de mest vesentlige og mest brukte bestikket som passer for de fleste måltider, slik som:

  • Kniv
  • Gaffel
  • Spiseskje
  • Teskje

Et bestikksett med  4 deler vil vanligvis bestå av en av de ovenstående bestikkene, mens et bestikksett på 16 deler har for eksempel fire av hver.

Bestikksett med ulike design på håndtaket

Et nytt bestikksett er en enkel måte å fornye borddekkingen din på. Håndtak i tre eller akryl, som vi for eksempel finner i sortimentet til Sabre Paris, gir borddekkingen din karakter med en touch retro. 

Bestikksett i ulike farger

De fleste bestikksett er helt eller delvis laget av rustfritt stål, et materiale som er både praktisk og stilrent. Bestikksett kommer også i andre farger, noe som kan hjelpe deg gi borddekkingen din det løftet du ønsker.

Et bestikksett i roseégull kan være et moderne og spennende alternativ til den klassiske stålfargen, og bestikksett i gull gjør hverdagen litt mer luksuriøs. Svarte bestikksett er et spennende valg, og gir en sofistikert touch til borddekkingen din.

Bestikksett for en klassisk og elegant atmosfære

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg klassiske bestikksett med tidløse design, som gjør både små og store anledninger litt mer elegante. Eksempler på klassiske bestikksett er Nobel fra Gense, som ble lansert til 90-årsjubileet til Nobelprisen, og som hvert år brukes av gjestene på den store Nobelmiddagen i Blå Hallen.

Bestikksett - den perfekte gaven

Bestikksett er en utmerket gave å gi til nære og kjære, og er for eksempel en perfekt innflyttingsgave som kommer til å bli mye brukt. Dette er også en perfekt gave til noen som samler på et spesifikt bestikk.

Slik tar du best mulig vare på bestikksettet ditt

Som sagt er de fleste bestikksett laget av rustfritt stål, et materiale som tåler oppvaskmaskin og som har lang levetid. Rustfritt stål får heller ikke riper så lett, men jo bedre du tar vare på bestikksettet ditt, jo lenger kan du ha nytte og glede av det.

  • Skyll alltid av bestikket når du er ferdig med det, slik at ikke matrester setter seg fast som kan misfarge overflaten
  • Unnvik stygge vannflekker og rester av oppvaskmiddel ved å tørke av bestikket rett etter vask.
  • For å beholde glansen i bestikket ditt, bør du regelmessig pusse det med en myk mikrofiberklut

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB