FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

SISTE SJANSEN Ekstra rabatt på utvalgte designfavoritter: SPRING

Hardanger Bestikk Nina

Nina er et vakkert og romantisk bestikk fra Hardanger Bestikk. Dette rokokkoinspirert bestikket har siden 1998 vært en av deres mestselgende bestikk. Her finner du biffkniver, kakegafler og en rekke annet bestikk og serveringsbestikk fra den populære serien Nina.
9 resultater sortert etter  
Popularitet

Nina - rokokkoinspirert bestikk fra Hardanger Bestikk

Nina er et vakkert og tidløst bestikket som med sine rokokkoinspirerte utsmykninger også har et visst romantisk og nostalgisk uttrykk. Bestikket kommer i bestikksett, og også i en rekke ulike serveringsbestikk. Her finner du vårt store utvalg av det populære bestikket Nina fra Hardanger Bestikk.

Hvilke deler inngår i bestikket Nina?

Nina er et vakkert og populært bestikk som består av spisebestikk og serveringsbestikk. I tillegg til biffbestikk og teskje, finner du også dessertbestikk, kakespader og salatbestikk. Nina er derfor et godt valg om du ønsker å ha alt bestikk til bordet i samme stil.

Hva er designet til Nina inspirert av?

Nina kjennetegnes av de vakre utsmykningene som pryder skaftet på både bestikk, kakespaden og suppeøsen. Designet på utsmykningene er inspirert av rokokkostilen, som var populær rundt midten av 1700-tallet, og som her i Norge først og fremst kom til uttrykk gjennom rosemaling. I rokokkostilen finner vi ofte kurver formet som en C eller S, samt arabesker og asymmetriske former. Stilen var inspirert av naturen, og blomster og planter var derfor vanlige innslag i rokokkostilen. De vakre, smakfulle utsmykningene, kombinert med det enkle formspråket gjør at Nina er et tidløst bestikk som passer like bra til moderne, minimalistiske borddekkinger som det gjør til et rustikt, romantisk dekket bord. Dekker du bordet ditt med Nina, dekker du bordet med en arv fra tradisjonell norsk folkekunst.

Tåler Nina oppvaskmaskin?

Ja, du kan vaske bestikket i oppvaskmaskin, noe som gjør at dette bestikket passer perfekt som hverdagsbestikk.

Hvem har designet Nina?

Nina er designet av Odd Leikvoll i 1998, mannen som startet Hardanger Bestikk, og som også står bak designet på svært mange bestikk fra denne populære merkevaren. Selv om det er godt over 20 år siden bestikket ble designet, er Nina fremdeles like populær, og er en av Hardanger Bestikks mestselgende bestikk.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB