FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Spisebestikk

Trenger du flere kniver, gafler eller skjeer i bestikksamlingen din? Her hos Nordic Nest kan du finne et stort utvalg spisebestikk med fint design fra kjente og populære merkevarer.
367 resultater sortert etter
1
...
11
Side 1 av 11

Fine og praktiske spisebestikk

Spisebestikk har til alle tider forgylt og forenklet måltidene våre. Det er noe vi bruker ofte, og det er derfor viktig å finne et spisebestikk med bra kvalitet som både er behagelig å bruke og som også er fint å se på. I vårt sortiment kan du finne skjeer, gafler, kniver og også bestikk for skalldyr når du behøver å komplettere bestikksettet ditt.

Hvilke spisebestikk er mest populære?

Spisebestikk kommer i en rekke ulike design, materialer og farger, slik at du enkelt kan finne noe som passer sammen med dine tallerkener, glass og den øvrige borddekkingen din. House Doctor, Iittala, Broste Copenhagen og Skaugum.

Topp 3 mest populære spisebestikk

  1. RAW spisebestikk fra Aida
  2. Focus de Luxe spisebestikk fra Gense
  3. Ramona spisebestikk fra Hardanger Bestikk

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe spisebestikk?

Når du skal kjøpe spisebestikk, er det flere ting du bør tenke på, slik at du velger det bestikket som kommer til å passe aller best for deg. Her har vi listet opp en rekke ting du bør tenke gjennom før du kjøper nytt spisebestikk:

  • Hvilket materiale bør spisebestikket være laget av? Materialvalget er viktig, ikke bare fordi det påvirker hvordan spisebestikket ser ut, men også fordi det påvirker hvordan du bør vaske og vedlikeholde det. Dersom håndtaket på bestikket er laget av tre, er det ikke sikkert at spisebestikket tåler oppvaskmaskin, siden tre vanligvis bør vaskes for hånd. Rustfritt stål er et populært valg, siden det både et slitesterk, tåler oppvaskmaskin og det holder seg også fint lenge.
  • Skal spisebestikket tåle oppvaskmaskin? Dersom du vil vaske spisebestikket i oppvaskmaskin, er det viktig å velge et som tåler det. Les nøye gjennom instruksjonene fra leverandøren før du vasker spisebestikket, slik at du er sikker på at det tåler oppvaskmaskin.
  • Hvilke farge skal spisebestikket ha? I tillegg til klassisk stålfarget, finnes det spisebestikk i en rekke ulike farger, som for eksempel gull og svart, men det finnes også spisebestikk med trehåndtak i flere ulike farger.
  • Tenk gjerne gjennom hvordan serviset ditt ser ut. Har tallerkenene dine gulldetaljer, vil kanskje et spisebestikk i gull være den perfekte matchen.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB