FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

TRENDY FEST - 10-50% rabatt på nesten alt*

Singles Day

0 resultater sortert etter  
Popularitet

Når er Singles Day?

Singles Day 2023 er Lørdagen 11. november

Singles Day er alltid 11. november. Valget falt på denne datoen fordi tallet 1 minner om en ensom pinne på kinesisk, og fire ettall representerer fire single. I Kina er fire ettall også en abstrakt referanse til den demografien som består av single menn.

Hva er Singles Day?

Singles Day er verdens største shoppingdag og en dag da vi stolt feirer alle single. Singles Day begynte i Kina i 1993, og ble startet av unge studenter ved Nanjing University. 

Opprinnelig var Singles Day en dag som feiret ungkarer, men i dag feirer vi alle single like mye. Takket være Internett, spredte fenomenet seg utenfor campus, og Singles Day er i dag en anerkjent og populær shoppingdag over hele verden.

Singles Day i Norge

Singles Day markeres over hele verden, og det er mange som deltar i årets shoppingdag. I Kina er Singels Day faktisk større enn Black Friday! I Norge har Singles Day blitt en mer kjent handledag de siste årene.

Her hos Nordic Nest feirer vi Singles Day med et stort salg og en rekke tilbud, så hvorfor ikke benytte anledningen til å unne deg noe nytt?

Vi feirer Singles Day 2023 med salg og tilbud her på Nordic Nest

Vi feirer Singles Day 2023 hos Nordic Nest med et stort salg og gir deg de beste tilbudene på interiør og design. Uansett om du er singel eller i et forhold, her kan du unne deg og hjemmet ditt noe fint.

Gjør deg klar for Singles Day 2023 og feir det lykkelige singellivet med design fra populære kategorier som:

Her hos Nordic Nest tilbyr vi interiør og design som hjelper deg skape et hjem du elsker, vis hjemmet ditt litt ekstra kjærlighet på Singles Day!

Dette tilbyr vi hos Nordic Nest på Singles Day

  • Stort salg med tilbud på både møbler og interiør
  • Et stor lager, fylt med salgsvarer
  • Rask levering og ingen tollavgift
  • Kundeservice som er lett å komme i kontakt med

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB