Singles Day

Hva er Singles Day?

Singles Day er verdens største shoppingdag og da feirer vi stolt alle singele. Singles Day tok form på 1990-tallet i Kina blant unge studenter ved Nanjing University som slo seg sammen for å feire deres status som single. Takket være Internett spredte fenomenet seg utenfor campus og Singles Day ble en anerkjent shoppingdag.

Singles Day i Norge

I dag er det mange som deltar i feiringen av Singles Day, dagen er nå viden kjent som årets shoppingdag med stort salg og billige priser på blant annet interiør og design. Singles Day er en enda større shoppingdag enn Black Friday i Kina, som ellers regnes for å være den desidert største shoppingdagen i verden. I Norge har dagen blitt mer kjent de siste årene. Så hvorfor ikke benytte anledningen og unne deg interiørdekorasjoner, design og møbler?  Vi hjelper deg med å skape et innbydende hjem?

Når er Singles Day?

Singles Day 2020 er mandag 11 november

Singles Day er alltid 11. november. Singles Day har fått denne datoen da det i Kina er dato og dag som er kjent som "bare pinner-festivalen". Tallene ser ut som pinner når du skriver datoen 11/11. Pinner og single, som står for enkeltliv i Kina. 11/11 består av fire enkeltsifre (en) og datoen faller derfor naturlig.

Singles Day SALG 2020 hos Nordic Nest

Vi feirer Singlesday 2020 hos Nordic Nest med stort salg og gir deg de beste tilbudene på interiør og skandinavisk design. I salget vårt kan du unne deg noe ekstra - enten du er singel eller i et forhold. Gjør deg klar for Singles Day 2020 og feir det lykkelige singellivet eller unn deg noe fra populære kategorier som:

Interiør som skaper et hjem med litt ekstra kjærlighet Singles Day!

Dette tilbyr vi på Single Day

  • Stort salg med billige priser på interiør og design
  • Et stort lager av salgsprodukter
  • Rask levering
  • Tilgjengelighet og god kundeservice

Handlekurv

Lukk