Kai Shun Classic stekegaffel er laget av kvalitetsstålet VG-10 med et håndtak i slipt og laminert pakkatre. Den elegante stekegaffelen er en del av Shun Classic-serien og er perfekt til å holde steken på plass når du skal tranchere.
VedlikeholdsrådBruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.