FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Merkevarer/Poul Pava

Poul Pava

Poul Pavas kunst fremstiller mennesker i en barnslig stil med mye farger. Sammen med aida har Poul Pava designet glass, serviser og serveringsutstyr med hans kunst på. Her finner du Poul Pava glass, krus, kopper og mye annet.
0 resultater sortert etter

Hva kjennetegner Poul Pava sin stil?

Poul Pava beskriver sin egen stil som “barnet i oss alle”. Motivene som preger produktene er hentet fra hans originale univers og fremstiller mennesker slik som barn ofte tegner dem. Poul Pavas særtrekk er hans naive og spontane stil med mye farger.

Populære produkter fra Poul Pava

  • Glass: Poul Pava vannglass fra serien Icons er svært populære.
  • Krus: Poul Pava sine krus er svært populære. Det svarte kruset fra Great Guys-serien. Poul Pava sine krus er termokopper, og holder derfor innholdet varmt lenger enn vanlige krus.
  • Asjett: Poul Pava asjetter og tallerkener er også svært populære.

Hvilke materialer er Poul Pava sine produkter laget av?

Servise, krus, glass og serveringsutstyr fra Poul Pava er laget av stentøy, porselen og glass. 

Svarte versjoner av blant annet krus og asjetter er laget av glasert stentøy, mens hvite versjoner er laget av porselen.

Populære serier fra Poul Pava

  • Icons: Icons var den første serien som Poul Pava og aida designet og produserte, og ble lansert i 2008. Serien ble så populær at den nå har blitt relansert.
  • Great guys: en populær serie bestående av blant annet asjetter i porselen og stentøy.

Tåler produkter fra Poul Pava oppvaskmaskin?

Porselen, stentøy og glass fra Poul Pava tåler oppvaskmaskin.

Poul Pava - spennende og unike glass og serviser

Et særtrekk ved Poul Pavas servise er at produkter i stentøy og produkter av porselen er blandet. Stentøy gir en rustikk og røff følelse, som passer perfekt til de grafiske og spontane illustrasjonene av Poul Pava.

Porselen derimot, er fint, klassisk og tidløst vakkert, og blir en interessant motpol mot de mer “uperfekte” og naive illustrasjonene.

De ulike materialene gir kunstmotivene ulike spennende uttrykk, som igjen skaper interessante og unike borddekkinger. Kombiner det hvit og svarte serviset med en ensfarget duk i svart, hvit eller en annen kontrastfarge, og la det unike kunsttrykket stå i fokus.

Om Poul Pava og aida

Poul Pava er en dansk multikunstner som i samarbeid med aida har designet og produsert glass, krus og servise med sine kunstmotiv på.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB