FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Belysning/Lamper/Lyslenker & Dekorbelysning

Lyslenker & Dekorbelysning

Lyslenker kan du lyse opp mørke kroker, kombiner med øvrig interiør eller bruk de som bordpynt, det er bare fantasien som setter grenser! Her finner du lyslenker, lysslynger og lyskjeder fra kjente merkevarer.
82 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
3
Side 1 av 3

Lyslenker med farger for hele hjemmet

Lyslenker er en populær form for dekorbelysning som gir deg mulighet til å slippe kreativiteten løs i hjemmet ditt. De er like vakre å pynte opp hjemmet i de mørke vintermånedene, som de skaper en lun og trivelig atmosfære på lyse sommerkvelder. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg lyslenker og lysslynger fra kjente merkevarer.

Hvilke lyslenker er mest populære?

Lyslenker og lysslynger kan kombineres i det uendelige. I tillegg er det nesten bare fantasien som setter grenser for hvor du kan henge de opp eller hvordan du kan kombinere dette med øvrig interiør og dekorasjoner.

Lyslenker kommer i en rekke ulike former, farger og utførelser, og blant de mest populære er baller og kuler med lys i, som for eksempel lyslenker fra Irislights. Disse kommer i et stort utvalg av farger og fargekombinasjoner som det er lett å bli inspirert av. 

Dersom du heller er på utkikk etter en lyslenke med små lyspærer, kan lysslynger fra Star Trading eller Watt & Veke være det du er på utkikk etter.

Fargerike lyslenker for barnerom

Lyslenker er en fin dekorasjon for barnerommet. I vårt store sortiment har vi en rekke vakre lyskjeder i fine farger som kan mikses og matches etter smak og behag.

Lyslenker som bordpynt

Lyslenker er ikke bare dekorativt lys når de henger på veggen, de kan også fungerer utmerket som bordpynt, enten om du er på utkikk etter et alternativ til levende lys eller som en måte å komplementere disse på. La en eller flere lyslenker løpe langs midten av bordet, eller plasser de i en vakker dekorskål eller en stor glassvase. 

Lyslenker - kreativ belysning

Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke lyslenker til, og kan brukes til å dekorere hjemmet ditt på unike og personlige måter. De fungerer perfekt for å skape gode atmosfærer på både soverom og i stua, i tillegg til å kunne kombineres med den øvrige interiøret ditt for enkelt skape litt fornyelse.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB