FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Belysning/Lampetilbehør/Lampeoppheng & Lampeledninger

Lampeoppheng & Lampeledninger

Lampeledninger og lampeoppheng er nødvendig lampetilbehør for å kunne henge opp lamper i taket eller på veggen, og med nye ledninger eller oppheng er det også lett å skape fornyelse i hjemmet. Utforsk vårt store utvalg lampeledninger og lampeoppheng her.
55 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Lampeoppheng og lampeledninger for designlamper

Lampeoppheng og lampeledninger er essensielt for å kunne henge opp den nye lampen din i taket eller på veggen. Lampeopphenget og lampeledningen bidrar også til stil og atmosfære i rommet, og om du er på utkikk etter å skape litt fornyelse, kan du enkelt oppnå dette ved å bytte ut disse til en annen farge eller en annen stil. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg lampeoppheng og lampeledninger av høy kvalitet til designlamper fra kjente og populære merkevarer.

Funksjonelle og fleksible lampeoppheng

Lampeoppheng og lampeledninger er praktisk lampetilbehør som gjør det lett å komplettere taklampa og pendelen ved behov. Populære merkevarer som Umage selger sine lamper uten oppheng, noe som gjør det lett å velge nettopp det lampeopphenger og lampeledningene som du selv vil. Slik kan du enkelt endre og tilpasse lampen slik at den passer perfekt til deg, ditt hjem og dine behov. Her kan du utforske lampeoppheng og lampeledninger fra kjente merkevarer som Watt & Veke, Globen Lighting og Design House Stockholm.

Lampeoppheng og lampeledninger - smart og praktisk tilbehør

Lampeoppheng og lampeledninger er helt nødvendig å ha for å kunne henge opp lampen din. Her hos Nordic Nest kan du finne fine og praktiske lampeoppheng og lampeledninger som passer både for tak og for vegg. Med funksjonelle og smarte løsninger for belysningen din, er det enkelt å plassere lampene akkurat der de gir det rette lyset. Rett belysning i rommet er en enkel måte å skape et trivelig og koselig hjem der du trives.

Skap fornyelse med nytt lampeoppheng

Dersom du ønsker litt fornyelse i hjemmet, kan du for eksempel prøve å bytte ut lampeopphenget til en annen farge, en annen stil, en annen form eller et annet materiale.
Nye lampeoppheng og lampeledninger kan også være nødvendig om du har pusset opp hjemme, og de gamle ikke lenger passer inn.

Hvilke materialer lages lampeledninger av?

Lampeledninger lages av en rekke ulike materialer, og de vanligste er plast, tekstil og metall. Siden lampeledningen ofte er godt synlig, er det lurt å tenke nøye gjennom både hva slags materiale du velger men også hva slags farge som lampeledningen har. Tenk gjerne gjennom farger på tak og vegg, i tillegg til hvilke andre farger som finnes i rommet.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB