FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Belysning/Utebelysning

Utebelysning

93 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
3
Side 1 av 3

Utebelysning - Vakkert utemiljø med utendørslamper

Utendørsbelysning er avgjørende for å gjøre hagen, terrassen eller uteplassen til et vakkert og praktisk utemiljø. Vi tilbyr et bredt utvalg av utendørsbelysning som kan gi både sikkerhet og stil til uteområdet ditt.

Vårt utvalg av utelamper omfatter alt fra vegglamper og marklamper til hagespotlights og solcelledrevne lamper. Vi har nøye utvalgt lamper fra kjente varemerker som kombinerer funksjon og design på beste måte. Utendørslampene våre er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke nok til å tåle vær og vind, samtidig som de holder stilen og ytelsen i lang tid.

Enten du vil skape et innbydende inngangsparti, lyse opp hagen eller skape en avslappende atmosfære på terrassen, har vi utendørsbelysningen for deg. Våre vegglamper er perfekte til å lyse opp vegger og inngangspartier og skape en innbydende følelse. Med marklamper kan du belyse gangstier og hagestier på en stilig og funksjonell måte. For å fremheve bestemte områder eller trær i hagen har vi spotlights som kan justeres for å skape den perfekte belysningen.

For å være både miljøvennlige og energieffektive tilbyr vi også et utvalg solcelledrevne lamper. Disse lampene lades opp med solenergi på dagtid og gir en dempet belysning om kvelden uten å være koblet til strømnettet. Uansett hvilken stil eller funksjon du er ute etter, har vi utendørsbelysningen som vil forbedre utemiljøet ditt.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB