FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Julegardiner

Julegardiner setter prikken over i-en i rommet ditt, og er den perfekte måten å ramme inn vinduene i hjemmet ditt på. Her finner du fine julegardiner for soverom, kjøkken, stue og andre rom, som skaper den perfekte julestemningen i hjemmet ditt.
1 resultater sortert etter  
Popularitet
Gran gardin - Hvit-svart - Fine Little Day
Fine Little Day
Gran gardin, Hvit-svart
kr 1 679
På lager

Julegardiner for hele hjemmet

Gardiner er både praktiske og dekorative interiørdetaljer, som rammer inn vinduene og gjør det lett for deg å hindre innsyn eller lys utenfra.

Et rom uten gardiner ser fort se både tomt og uferdig ut, og er derfor element som bør inngå i alle rom. I tillegg er gardiner praktiske interiørdetaljer, siden du lett kan hindre både innsyn og hindre eventuelt uønsket lys fra å trenge inn.

Populære julegardiner fra kjente merkevarer

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe julegardiner til stua

Når du skal velge julegardiner for stua, er det flere ting du bør tenke på.

Lange eller korte julegardiner?

For det første er det lengde. Lange, eksklusive gardiner gir et sofistikert og elegant utseende, men kan være upraktiske om du har varmeelement eller andre ovner som ikke bør tildekkes i nærheten av vinduet.

Ulike stoff har ulike kvaliteter

Materialer er også noe du bør tenke gjennom, siden dette påvirker både utseende, hvor mye lys som slippes inn og hvordan du tar best vare på gardinene dine.

Match julegardiner og julepynt

Sist, men ikke minst, er det fargen, og her kan du gjerne ta utgangspunkt i en farge som går igjen i det øvrige interiøret og innredningen i rommet. Om du har mye rød julepynt eller juletrepynt, kan kanskje en nøye utvalg rød gardin være det perfekte valget.

Julegardiner i soverommet

For å skape et vakkert og avslappende soverom, som likevel har en touch jul, er julegardiner et perfekt valg. Gardiner på soverommet er både dekorative og praktiske, siden de kan hindre lys fra å komme inn i rommet.

Hvilket materiale skal jeg velge på mine julegardiner?

Julegardiner finnes i en rekke ulike materialer, som skaper ulike atmosfærer i rommet.

Lin: Lin er et naturmateriale med en rekke gode egenskaper, og slipper inn et dempet, vakkert lys. Om du er på utkikk etter gardiner som gir et mer rustikk utseende, er lingardiner perfekte.

Bomull: Bomull er et fleksibelt naturmateriale som kommer i en rekke ulike utførelser. Dette gjør bomull og bomullsblandinger til et populært valg for gardiner.

Polyester: Polyestergardiner er enkle å vaske, og de kan være tynnere og veie mindre enn andre gardiner.

Gardinkapper  - praktiske julegardiner til kjøkken

Gardinkapper er både fine og praktiske gardiner, og er svært populære å bruke på kjøkkenet. Siden kapper er kortere enn vanlige gardiner, slipper de inn mer lys, og om du har vinduer bak kjøkkenbenken, kommer en gardinkappe ikke til å henge i veien for deg når du står og baker pepperkaker eller lager mat.

Her hos Nordic Nest har vi gardinkapper i fine julefarger, som gjør det lett for deg å bytte ut din vanlige gardinkappe eller liftgardin med en som passer perfekt til julen, og skaper litt ekstra julestemning.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB