FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Dynetrekk

Med et lite utvalg ulike dynetrekk kan du enkelt fornye soverommet. Her har vi samlet vårt sorte utvalg myke og herlige dynetrekk med fint design og av høy kvalitet, nøye utvalg fra kjente og populære merkevarer.
251 resultater sortert etter
1
...
7
Side 1 av 7

Myke dynetrekk for soverommet

Enten om du er ute etter et helt nytt dynetrekk eller om du er ute etter å komplettere et sengesett som du allerede har, her har vi samlet vårt store utvalg dynetrekk med fint design og av høy kvalitet fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke dynetrekk er mest populære?

Sengetøy er noe som finnes i ethvert hjem, og de aller fleste har også flere ulike dynetrekk for å enkelt kunne bytte ved behov. Dette gjør det også enkelt å skape litt fornyelse på soverommet, eller tilpasse farger, mønster og materiale etter høytid, sesong eller humør. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg fine dynetrekk av høy kvalitet, nøye utvalg fra kjente og populære merkevarer.

Topp 3 mest populære dynetrekk

  1. Unikko dynetrekk fra Marimekko
  2. Hotel Collection dynetrekk fra Lexington
  3. Hope dynetrekk fra Himla

Vanlige materialer dynetrekk lages av

Når du skal velge dynetrekk, er materialvalget et viktig valg. Materialvalget påvirker først og fremst hvordan dynetrekket kjennes mot huden, og siden dynetrekket er noe du kommer til å være i nær kontakt med over lang tid, er det viktig å velge et materiale som kjennes mykt og komfortabelt ut mot huden. I tillegg påvirker materialvalget hvordan dynetrekket ser ut. Bomullsflanell har, for eksempel, en mykere og varmere overflate enn flatvevd bomull, noe som gjør at disse dynetrekkene passer ekstra bra til vinteren eller om du fort blir kald i løpet av natten.

Miks og match dynetrekk med andre soveromstekstiler

Her kan du utforske vårt sortiment med dynetrekk, som du enkelt kan kombinere med andre soveromstekstiler for å skape den rette atmosfæren på soverommet ditt. Miks og match dynetrekk i din favorittserie med et putetrekk fra samme serie for å skape en enhetlig stil, eller miks dynetrekk og putetrekk fra ulike serier for å skape din helt egne, unike kombinasjon. Farger, mønster og materiale på laken og kappelaken er også noe som du kan prøve deg fram med for å se hvilke kombinasjoner som du liker best.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB