FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Veggklokker

Veggklokker og veggur er ikke bare praktiske for å holde rede på tiden, en imponerende veggklokke kan lett fungere som det blikkfanget rommet ditt behøver. Bli inspirert av vårt sortiment av veggklokker og veggur.
53 resultater sortert etter  
Popularitet
12
Side 1 av 2

Hvilke veggklokker er mest populære?

Vi har populære veggklokker fra kjente designere som Arne Jacobsen Clocks og Georg Jensen.

 • Arne Jacobsen Bankers klokke fra Arne Jacobsen: En enkel og minimalistisk klokke designet for Danmarks Nasjonalbank i 1971.
 • Watch:Out fra Applicata: en vakkert, minimalistisk veggklokke i eik.
 • Tove Adman veggur fra Tove Adman: minimalistisk veggklokke av betong.

Hvor stor skal en veggklokke være?

Når du skal velge størrelse på veggklokka, er det flere faktorer du bør tenke på. For det første er det viktig å tenke på hvor mye plass du har på veggen. En stor veggklokke vil kreve mer plass, og kan fort bli overveldende i et lite rom.

Hvordan velger jeg rett veggklokke?

Hvilket materiale klokken er laget av, er ikke bare viktig for å finne en veggklokke som passer din stil og fargene i hjemmet ditt. Det kan også være greit å tenke på når det gjelder hvor i hjemmet klokken skal plasseres.

Veggklokker til stue

En stor, dekorativ veggklokke i stua er det perfekte blikkfanget. Når du skal velge veggklokke til stua, er det bare smaken og fantasien som setter grenser.

Veggklokker til kjøkken

Ser du etter en klokke til kjøkkenet, er det lurt å tenke på at den kommer til å bli utsatt for både høyere temperaturer og vanndamp og fett fra matlaging. Veggklokker til kjøkkenet bør derfor være lette å rengjøre.

Veggklokker til soverom

Veggklokker til soverom bør først og fremst være stillegående, slik at den ikke forstyrrer deg eller gjestene dine i løpet av natta. En moderne digital klokke i subtile farger kan være det perfekte valg for et avslappende og rolig soverom.

Veggklokker til baderom

Leter du etter en veggklokke til badet eller et annet våtrom, kan det være greit å velge materialer som tåler høyere luftfuktighet, og som er vanntette. Veggklokker i metall, glass eller plast er ofte bra materialvalg for veggklokker til badet.

Veggklokker til barnerom

Veggklokker til barnerom kan være nyttig for at de minste i familien kan øve seg på å lære klokka, men tenk på at klokka bør tåle litt lek. Tenk også på å velge en tallskive som er stor og lett å lese.

Hvordan velger jeg rett urverk til veggklokka?

En unøyaktig klokke kan fremdeles være en fin dekorasjon, men mister mye av sin funksjonalitet. På 1970-tallet kom det klokker med quartz-urverk, som er mer nøyaktige enn mekaniske urverk. Disse klokkene er stort sett kjent som batteriklokker.

Hvilke materialer er veggklokker laget av?

 • Tre: veggklokker i tre gir et naturlig inntrykk og vil med tiden gi veggklokken en naturlig patina.
 • Metall: veggklokker i metall kommer i mange ulike former og farger. Metallgjenstander har lang levetid og holdbarhet.
 • Betong: Betong er et svært holdbart materiale som fungerer som et rustikt og industrielt element i rommet.
 • Stein: Stein er et vakkert naturmateriale som kan passe inn i mange ulike hjem, noe som gjør veggklokker i stein svært populære. Klokker i for eksempel marmor, er holdbart og eksklusivt. Stein er et vakkert materiale for flere epoker.

Hvordan velge rett tallskive?

Når det kommer til tallskiva, har vi et stort utvalg av ulike tallskiver, alt fra minimalistiske ensfargede til gøyale fargesprakende. Velg mellom tallskiver med arabiske siffer eller helt blanke, valget er ditt.

 • Arabiske tall: et klassisk valg. Om du ser etter klokker til barn som fremdeles lærer seg klokka, kan en klokke med arabiske tall underlette læringsprosessen.
 • Romerske tall: romerske tall er også en klassiker i klokkesammenheng. Kjenner vi en anelse nostalgi i luften?
 • Timesmarkeringer: en mer minimalistisk tilnærming, der timene er marker på ulike måter.
 • Minimalist: en minimalistisk tallskive har ingen markeringer av verken tall eller timer.

Tips til montering av veggklokker

 • Velg passende skruer og oppheng som er egnet for veggen du vil montere veggklokka på.
 • Veggklokker bør henges i øyehøyde. Monteres den for høyt eller for lavt, er ikke like praktiske, og veggklokka mister dermed mye av sin funksjon.
 • Når du skal montere veggklokka, tenk gjennom hvor andre interiørartikler, som møbler og hyller er plassert.
 • Veggklokker kan også monteres på veggen som et dekorativt alternativ til bilder eller en kontrastvegg med tapet eller veggdekor.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB