FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Slik innreder du hjemmekontoret - interiør for arbeidsplassen hjemme
Et lite hjemmekontor med Design Letter dagbok, ukeplanlegger og vannflaske.

Slik innreder du hjemmekontoret - interiør for arbeidsplassen hjemme

Vil du lage en profesjonell arbeidsplass hjemme? Gjør hjemmekontoret ditt til et mer behagelig sted å jobbe med våre fem tips på hvordan du organiserer hjemmekontoret og hvordan du kan innrede hjemmekontoret med stilige og smarte ting.
tirsdag 23. august 2022
Del artikkel

HVORDAN ORGANISERE ET HJEMMEKONTOR?

Skap et profesjonelt arbeidshjørne hjemme med disse smarte og stilige interiørtipsene for hjemmekontoret ditt:

  1. Den praktiske hylla
  2. Smart oppbevarin
  3. Den klassiske oppslagstavlen
  4. Praktiske detaljer
  5. Stilig og praktisk belysning
Innred ditt lille hjemmekontor med hyller og enkel beysning som her med den bærbare Como bordlampen fra &Tradition.

Innred hjemmekontoret ditt med smart og stilig interiør som en bærbar lampe som du enkelt kan flytte dit du vil i arbeidshjørnet ditt.

1. Den praktiske hylla

Den praktiske hylla er et must å innrede hjemmekontoret med! Velg å plassere viktige bøker, papir i perm eller et fint maleri som dekorasjon på den, eller hvorfor ikke en bærbar lampe? Mulighetene er uendelige med hensyn til hva du kan innrede hylla på hjemmekontoret ditt med, så lenge det fyller en funksjon for deg og dine behov.

2. Smart oppbevaring

Skaff deg god og smart oppbevaringsløsninger til hjemmekontoret, som oppbevaringsbokser for å oppbevare ting du kanskje ikke vil ha liggende på skrivebordet. Du kan også innrede hjemmekontoret ditt med en oppbevaringskurv med et koselig pledd i eller en praktisk dokumentholder for viktige papirer.

Praktisk oppbevaring er et must på ethvert lite hjemmekontor, innred med bokser som disse papiroppbevaringsboksene fra Ferm Living eller de fargerike kassene fra HAY.

Smarte og praktiske oppbevaringsbokser som disse fra HAY og ferm LIVING er en perfekt oppbevaring å innrede hjemmekontoret med. Fyll dem med bøker, papirer eller viktige ting du vil oppbevare eller bare skjule.

Innred ditt lille hjemmekontor med fargerik og vakker oppbevaring som disse Taika-boksene fra Iittala.

Sett litt farge på hjemmekontoret ditt ved å innrede med disse oppbevaringsboksene fra Iittala med sitt unike mønster.

3. Den klassiske oppslagstavlen

Det er vel ikke et hjemmekontor uten den klassiske oppslagstavlen? Heng opp viktige papirer, huskelapper eller fine minner som gir deg motivasjon mens du sitter og jobber.

4. Praktiske detaljer

Praktiske detaljer er noe alle elsker å innrede hjemmekontoret med. Hvorfor ikke pynte skrivebordet med Kay Bojesens flodhest med tilhørende kritt, slik at du kan skrive viktige beskjeder som du ikke må glemme? Andre praktiske detaljer til hjemmekontoret kan være alt fra en penneholder og en søppelkurv til en bærbar lampe.

Innred ditt lille hjemmekontor med søte og praktiske detaljer som Kay Bojesen Flodhest med kritt som du kan skrive viktige huskelapper på.

Skriv en viktig melding på tavlen til Kay Bojesen flodhest. Det blir både en praktisk og søt detalj å ha på hjemmekontoret.

5. Stilig og praktisk belysning

Praktisk belysning er et must på et hjemmekontor siden det skaper en koselig atmosfære og forhindrer deg fra å anstrenge øynene foran dataskjermen hele dagen. De mest praktiske lampene å innrede hjemmekontoret med er mindre bordlamper og bærbare lamper som du kan flytte dit du trenger dem mest.

Håper du har blitt inspirert til å innrede hjemmekontoret ditt med praktiske og stilige interiørdetaljer slik at du kan sitte og jobbe i et så trivelig miljø som mulig.

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, Audo Copenhagen, Hannes Mauritzson

Linnéa Axelson
Forfatter

INTERIØR TIL HJEMMEKONTORET

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB