FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

Belysningsuker med opptil 40% rabatt*

Interiørtrendene 2023 tar en nostalgisk vending med disse 70-tallsinspirerte glassene med farget bunn fra HK Living.

Interiørtrender 2023 - trender & stiler for året

Er du nysgjerrig på hvordan interiørtrendene 2023 kommer til å se ut? Vi har holdt utkikk for deg, og dette er trendene vi ser vil være en stor del av hjemmene våre det kommende året. La deg inspirere av en mer fargerik, rikt mønstret og unik interiør – her er interiørtrender 2023.
torsdag 4. august 2022
Del artikkel

HVA ER INTERIØRTRENDER 2023?

Hvert år er det like fantastisk å kunne se inn i fremtiden og finne nøkkeltrendene å la seg inspirere av for interiør vårt. Interiørtrender reflekterer vår tid og i 2023 er det veldig tydelig hvordan to usikre år fører oss til et interiør som føles trygt, koseligere og gladere, og som representerer den nye normalen vi nå har funnet fram til. Derfor kan du forvente å se mange av disse trendene som en del av hva interiørtrender 2023 kommer til å bli:

 • Rød og blå som aksenter
 • Vann som inspirasjonskilde
 • Fremtidsretro
 • Virtuelle påvirkninger
 • Praktfulle mønstre
 • Nyanser av fersken
 • Oransje + rosa
 • Naturlige materialer og teksturer
 • Interiør med inspirasjon fra soppriket
 • New Luxury
 • Kontrastrikt interiør
 • Påvirkninger fra Japan
Wulff lenestol med fotskammel i ull er helt riktig etter trendene innen interiørtrender 2023, hvor vi liker å skape stilige loungeområder med fargeaksenter som oransje.

1. RØD OG BLÅ SOM AKSENTER

En av de største interiørtrendene 2023 er utvilsomt farge. Etter en tid med rolige, nøytrale farger ser vi nå i økende grad etter sterke farger som får noe til å skje i hjemmet vårt. Det er noen fargetrender på listen, men den vi ser mest er bruken av rødt og blått som aksenter i interiøret. Vurder mindre interiørdetaljer hvis du ikke tør å bruke møbler – et pledd, en lampe eller postere og plakater vil være perfekt å oppdatere og friske opp med.

Røde aksenter er veldig trendy innen interiørtrender 2023, for eksempel gjennom tekstiler som dette stripete badehåndkleet fra Ferm Living.

Trendy Ferm Living viser både striper & røde nyanser fremover

Rød og blå bærbar, oppladbar lampe fra HAY er helt riktig ifølge interiørtrender 2023.

PC Portable bordlampe, HAY

Ifølge interiørtrender 2023 bør du investere i individuelle detaljer i rødt og blått eller på en vakker detalj som kombinerer begge fargene.

Sterke aksentfarger av rødt og blått vises her på &Tradition i form av en rød sofa og blått pledd - et perfekt eksempel på hvordan interiørtrender 2023 ser ut.
&TraditionUntitled AP10 pledd 150x210 cm
kr 1 425

2. VANN SOM INSPIRASJONSKILDE FOR INTERIØRTRENDER 2023

Mange av blånyansene vi ser i 2023 er også i tråd med vann er en inspirasjonskilde i interiøretvår. Det er renheten og roen knyttet til vann som gjør at vi, spesielt etter pandemien, ønsker å omgi oss med det så mye som mulig i hjemmet. Forvent derfor å fortsette å se interiørdetaljer inspirasjon av havet, som skjell, østers og alger i beroligende blå og blågrønne nyanser.

3. FREMTIDSRETRO

Synes du interiørtrender 2023 føles kjent? Kanskje noen herlige 70-tallsvibber, en dose attitude fra 80-tallet og et lekent 90-tall? Interiørtrender 2023 viser hvordan historien møter fremtiden på en veldig interessant måte. Fremtidsretro handler om å plukke opp det trygge fra fortiden, samtidig som vi tar store skritt inn i fremtiden med Metaverse i spissen.

Så gjør deg klar til å bli forelsket igjen, eller for første gang, med farge og form som møtes i en blanding av da og nå.

Tenk farget glass, riflet struktur, elementer av rotting og runde, lekne former – alt i en ny tolkning med virtuelle påvirkninger.

Flerfargede 70-tallsinspirerte glass fra HK Living er en del interiørtrender 2023.

Nytt eller vintage spiller ingen rolle. I 2023 møtes fortid og fremtid i interiørdesign med herlige nostalgiske vibber.

Flerfarget glassbolle fra By ON gir en herlig retrofølelse - perfekt for interiørtrendene i 2023!
ByonCurve fat brown-beige
kr 669kr 1 099

4. VIRTUELLE PÅVIRKNINGER

Enten det er elementer av neon, drømmende pasteller, prismer eller lekne, kunstneriske former, er en stor del av interiørtrender 2023 inspirert av vår stadig mer utbredte tilstedeværelse i den digitale verden. Metaverse er trendordet fremover, en virtuell 3D-verden der vi (eller rettere sagt våre avatarer) kan integreres med både hverandre og miljøet vi er i. Vi lar ideen om et metavers påvirke oss mer og mer i vårt interiør i 2023 gjennom elementer av neon, mer teknisk interiør og møbler, samt interiørdetaljer med pikselerte overflater og mer virtuelle former. Det er her den trendy lavendelfargen fortsetter å stå sterkt selv i 2023.

Stripete og neonfargede puter fra Rice i forskjellige former, perfekte å dekorere med ifølge interiørtrender 2023.

Rice pute 40 x 80 cm

Stripete pastell- og neondrøm hos Rice viser hvordan interiørtrender 2023 kommer til å bli gladere og inspirert av Metaverse.

5. PRAKTFULLE MØNSTRE

Elsker du mønster? Da er denne interiørtrenden 2023 for deg! Dette året er endelig på tide å omfavne alle slags mønstre. Striper gjør et stort comeback, blomstermønstre står fast fra Høstens interiørtrender 2022 , mens grafiske mønstre og patchwork fortsetter å være relevant.

6. NYANSER AV FERSKEN

En annen fargetrend er de myke, varme fargetonene av fersken som vi ser her og der. Denne omfavnende fargetonen beveger seg i den rød-oransje fargeskalaen og bringer like mye glede som varme til hjemmene våre.

Selvfølgelig er lavendelfargen fortsatt sterk, men i 2023 er vi litt mer opptatt av ferskentoner

7. ORANSJE + ROSA

Hvis rødt og blått er aksentene vi jobber inn i innredningen vår i 2023, så er fargekombinasjonen oransje og rosa det vi hengir oss til. Denne vakre fargekombinasjonen er uvanlig i våre skandinaviske hjem, men vi beveger oss alle mer og mer mot fargerik interiørdesign som vekker følelser.

Vi ønsker å bringe inn mer glede, mer energi og den beste måten å gjøre det på er gjennom farger.
Oppbevaringsbokser fra HAY i oransje og rosa - trendfargene å kombinere ifølge interiørtrender 2023.

Oransje + rosa = helt rett for interiøret i 2023.

8. NATURLIGE MATERIALER OG TEKSTURER

Naturmaterialer går aldri av moten. Ull, kashmir, skinn og tre er stikkordene når det kommer til materialvalgene i interiørtrender 2023. Vi ønsker at interiøret vårt skal være mykt og taktil, derfor blir naturlige materialer og tekstur utrolig viktig for hjemmene våre.

Little Petra ble introdusert i 1938, men fortsetter å få designhjertet til å slå som bare en ekte designklassiker kan, og marmor er også noe vi snakker om igjen.

Ifølge interiørtrender 2023 skal interiøret føles ved berøring, så la det taktile gå som en rød tråd fra veggkunst og møbler til interiørdetaljer.

Ull, tre og blå detaljer - Little Petra-lenestolen og et blått pledd over den fra &tradition passer perfekt inn i interiørtrender 2023.
&TraditionLittle Petra VB1 lenestol
kr 39 892kr 48 615
Marmor er tilbake i interiørtrendene 2023 - her en brun skive med glasslysestake på.
Ferm LIVINGferm LIVING plant boks marmorbrett
kr 779

9. INTERIØR MED INSPIRASJON FRA SOPPRIKET

All vår tid i skogen gjennom pandemiårene har gjort at vi ikke bare ønsker å omgi oss med grønne toner og rikelig med planter, men også interiør som henter inspirasjon fra skogens små sopper. Lamper, tekstiler med motiver og plakater på kjøkkenet – det mest trendy innslaget fra naturen i 2023 er sopp.

Barnerom dekorert med detaljer som bringer tankene til skogslivet, som en vakker veggdekorasjon med soppmotiv - en het interiørtrend 2023.
Ferm LIVINGForest tapestry pledd 120 x 170 cm
kr 1 559
Interiør med soppmotiver, som denne krakken i fløyel med form som en skogssopp, er en av interiørtrendene 2023.
BloomingvilleRoberta puff
kr 2 099

10. NEW LUXURY

Etter tunge pandemiår der vi var begrenset både til å forlate hjemmene våre og møte andre, er vi nå i en tid der vi unner oss ting mye mer. Maksimalismen er på vei opp igjen og vi ønsker å investere og skape luksuriøse rom i hjemmene våre.

Badet skal føles som et hjemmespa, vi skaper et unikt loungeområde i hjemmet og innreder med detaljer i messing eller med metallfinish. Hverdagen skal rett og slett ha det gyldne skimmeret over seg som vi har savnet
Den bærbare lampen VP9 fra &tradition, her i messingfinish, er, ifølge interiørtrender 2023, mer trendy enn noensinne.
&TraditionFlowerpot portable bordlampe VP9
kr 2 284kr 2 855
Stilig stue i ferskenfargede toner på veggene, speil med messingkanter og en lekker lenestol i skinn - alle aktuelle trender innen interiørtrender 2023.

AYTM viser veien videre med ferskentoner, detaljer i messing, marmor & lær.

11. KONTRASTRIKT INTERIØR

En ting med interiørtrendene 2023 er at det på mange måter er veldig kontrastrikt. Blandinger av materialer, farger som blått og rødt eller grønt og rosa i kombinasjon med hverandre, men også kontraster i hvordan vi presenterer interiøret vårt. Orden versus rot, mykt versus hardt, vintage versus nytt. 2023 handler om å omfavne alle sider av oss selv og finne nye tolkninger innenfor vårt interiørder nytt og gammelt møtes.

Vakker stue innredet etter interiørtrendene 2023, hvor ulike stiler og mønstre møtes i tekstiler og møbler.

Interiørtrender 2023 mikser og matcher materialer, farger og stiler fritt.

12. PÅVIRKNINGER FRA JAPAN

Japandi , stilen som kombinerer det beste fra den skandinaviske stil med den japanske har vært populær i mange år nå og vil fortsette å være det for de som vil ha den mer avskalet. Denne tolkningen som kommer bli en interiørtrend 2023 vil imidlertid være mye mer mønsterglad enn før, med tradisjonelle mønsterbilder på tekstiler og lave møbler i spissen. Trendy ferm LIVING har lenge vist påvirkninger fra Japan, så ta en titt på deres sortiment!

Jordnære borddekkinger med inspirasjon fra skogen i brunt porselen fra Rosenthal og skogssopp på tallerkenen - servise som passer perfekt inn i interiørtrender 2023.

I 2023 skal vi dekke med inspirasjon fra Japan & skogriket.

Sidebord og krakk fra Ferm Living i mangotre, passer perfekt inn i interiørtrendene 2023, hvor vi henter inspirasjon fra Japan.
Ferm LIVINGSpin krakk 30 cm
kr 3 515
Minivaser fra Ferm Living i Japandi-stil.
Ferm LIVINGKomo vase mini sett med 3
kr 309

Vil du se flere trender? Se årets Nest Trends her!

Foto: Angeliqa Daldorph, &tradition, Ferm Living, AYTM, Marimekko, Rice, By ON, HK Living, Fine Little Day, Rosenthal

Arijana Kapic
Forfatter

INTERIØRTRENDER 2023

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB