FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Årets julestjerner 2023
Adventsstjerner 2023 - beige og lilla papirstjerne fra Watt & Veke - Fiona som er årets nyhet.

Finn din julestjerne 2023 – her er nyhetene

Endelig er de her, sesongens nyheter og julestjernene 2023! Lys opp vintermørket og forbered julen med den kanskje mest populære dekorasjonsdetaljen i høytiden. Vi lister opp vinterens åtte nyheter slik at du kan finne din nye julestjerne 2023 fra merker som Watt & Veke og Scandi Living.
Oppdatert lørdag 7. oktober 2023
Del artikkel

HVA ER NYHETENE BLAND JULESTJERNER 2023?

Hvert år kommer det nye julestjerner å forelske seg i, hvilken av disse blir din nye adventsstjerne i 2022?

  1. Stella advent star, Watt & Veke
  2. Fiona advent star, Watt & Veke
  3. Lea, Globen Lighting
  4. Clara, Watt & Veke
  5. Daisy, Watt & Veke
  6. Luna & Snöblomman

1. STELLA - EN TRADISJONELL FAVORITT

Årets nyheter har et herlig retropreg over seg, og Stella er intet unntak. Denne enkle, ukompliserte adventsstjernen har dekket av små hull for å spre lyset når den er tent, og er en klassisk modell fra Watt & Veke i år. Finnes i både hvit og beige, og er vakker i all sin enkelhet, perfekt for de som vil ha mer av en enkel, lett og klassisk skandinavisk julebelysning.

2. FIONA – EN ROMANTISK JULESTJERNE 2023

Denne eventyrlige og romantiske adventsstjernen fra Watt & Veke passer deg som har en minimalistisk og trendy stil. Fiona kommer i både beige og en myk lavendellilla nyanse for de som leter etter noe litt mindre tradisjonelt i år.

Julestjerner 2023 fra Watt & Veke - sesongens nyheter i julestjerner er Fiona i en vakker beige eller lavendellilla nyanse - her hengende over en seng.

3. LEA – EN JULESTJERNE I BAMBUS

For de som er ute etter noe litt annerledes i år, fungerer Lea julestjerne fra Globen Lighting for de som elsker tradisjonell eller hjemmelaget julepynt. Denne rustikke stjernen har et gjennomskinnelig papirsenter for å bidra til å spre lyset og gi en behagelig glød.

4. CLARA – FOR EN NOSTALGISK JUL

Denne elegante papirstjernen minner om papirdekorasjonene vi pleide å lage som barn. Med sine delikate utskårne kanter føles denne stjernen så veldig nostalgisk og ser vakker ut hengt i et mindre vindu.

5. DAISY – EN ELEGANT PAPIRSTJERNE

Som en blomst er Daisy årets nyhet fra Watt & Veke en julestjerne som utstråler harmoni og romantikk. Det halvgjennomsiktige papiret slipper lys igjennom, mens Daisy også er minst like vakkert når det ikke er tent. Daisy minner deg sikkert om den nå ikoniske julestjernen Snöblomma?

(6) LUNA & SNÖBLOMMA I 100 CM

Okei, vi må innrømme litt sleipe posisjoneringer, men er det mulig å nevne adventsstjerner i 2023 og ikke løfte Snøblomsten fra Watt & Veke? Eller fjorårets nyhet Luna, den prikkete juledrømmen fra Scandi Living? Disse praktfulle stjernene er tidløse, så unnskyld oss ​​mens vi sniker dem inn i årets Advent Stars 2023 slik at vi kan fortsette å nyte dem.

Kan du som oss ikke få nok av julestjerner? Finn flere stemningsfulle julestjerner her!

Foto: Elof Martinsson, @honeypieliving, Watt & Veke, Globen Lighting

Rebecca Sparling
Forfatter

Julestjerner 2022

Se flere julestjerner

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB