FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Balkonginspo 2024 - 7 tips & ideer for uteplassen
Balkonginspo med lite bord og sammenleggbare stoler fra Lafuma i fargen terracotta. Disse utemøblene er perfekte for den lille balkongen, men fungerer også på en uteplass eller uteplass.

Balkonginspo 2024 - 7 tips & ideer for uteplassen

En ny utesesong står for døren og vi lengter etter å komme oss ut og gjøre balkongene våre klare for vår og sommer – fra vårsolens første stråler til sommerens varme dager og lune kvelder. Vi gir deg nydelig balkonginspo med tips om alt fra balkongmøbler til detaljene som gir deg en trivelig balkong, klar og utrustet for friluftsliv!
søndag 17. mars 2024
Del artikkel

SMÅ BALKONGMØBLER - FOR MER PLASS TIL ANDRE TING

De aller fleste balkonger har begrenset plass, noe som betyr at du må tenke smart når du skal velge balkongmøbler. Det finnes mange fine varianter av små balkongmøbler og passer perfekt for de som ønsker plass til mer enn bare møbler på balkongen.

Skap romfølelse utendørs med balkongtepper

Har balkongen din et trist gulv eller vil du bare hvile føttene på noe litt mykere? Da er balkongtepper noe du kan vurdere. Balkongtepper er vanligvis laget av mer slitesterke materialer som bomull og plast, noe som gjør dem litt mer egnet for vær og vind. Balkongtepper finnes både i solide farger og mønstre, men også i forskjellige lengder og bredder, noe som gjør det enkelt å finne et, selv for små balkonger.

SKAP EN OASE I SKYGGEN MED PARASOLL FOR BALKONG

Selv om sommersolen er trivelig, kan det på de varmeste dagene være fint å ha en plass i skyggen. Med en parasoll til balkongen kan du skape en deilig oase i skyggen på balkongen og bestemme selv når du vil ta en pause fra solen. Invester i en mindre parasoll som du enkelt kan folde opp og ned samt en solid parasollbase og du har tilgang til solfrie øyeblikk når du ønsker det.

PLANTER & BLOMSTER FOR SOMMERENS OASE

Enten du har grønne fingre eller ikke, er det alltid hyggelig å være omgitt av grønt på balkongen. Ved å legge til krukker på balkongen i forskjellige størrelser og former, kan du skape en ekte oase. Med blomster og friske urter får du også oppleve gode lukter og vakre blikkfang – detaljer som garantert får deg til å dvele på balkongen din.

SKAP STEMNING MED BÆRBARE LAMPER

Forleng kveldene på balkongen din ved å pynte den med balkonglamper, gjerne bærbare lamper som du enkelt kan flytte rundt på og ta med inn når kvelden er over. Bærbar belysning kommer i en rekke farger, former og størrelser. Kanskje du har en favoritt blant designerlamper? Da kan det hende at den også finnes som bærbar utgave, noe som gir deg muligheten til å gi balkongen både stemningsfullt lys og uslåelig design på samme tid.

OPPBEVARING PÅ BALKONGEN

På samme måte som god oppbevaring er viktig innendørs, er det også viktig å ha en oppbevaringsløsning på balkongen også. Har du plass til en hylle på balkongen din, kan du enkelt oppbevare alt fra potter og planter til plantetilbehør. Til uteputer og puter til balkongen kan en puteboks være praktisk å ha slik at du slipper å ta inn alle tekstilene ved dårlig vær. Andre oppbevaringsløsninger som kan være gode å ha på balkongen er ulike former for kurver hvor du kan legge tepper og andre småting du vil ha i nærheten.

Josefin Beijer
Skribent

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB