FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Ny kolleksjon fra Iittala - Play åpner for kreativitet
Iittalas nye servise Play i pastellfarger og kommer i skåler og krus.

Ny kolleksjon fra Iittala - Play åpner for kreativitet

Nye Iittala tok interiørverdenen med storm i begynnelsen av året, og nå er det på tide at den første kolleksjonen designet under ledelse av Iittalas nye kreative direktør Janni Vepsäiäinen tar sin plass i våre hjem. Møt Play.
mandag 4. mars 2024
Del artikkel
Play skål/tallerken Ø22 cm
Lilla-oliven
kr 329

PLAY – IITTALAS NYE KOLLEKSJON FOR FARGER & LEK I HVERDAGEN

I kjølvannet av en ny merkevareprofil og inspirert av Alvar Aaltos kjente sitat «Don't forget to play» slipper Iittala en ny kolleksjon som fanger opp nettopp det.

Interiørdetaljene og gjenstandene fra PLAY er multifunksjonelle gjenstander som er laget for å bli delt og elsket – Janni Vepsäläinen.

Play-kolleksjonen er designet for vår tids måltider. De høye kantene på serviset, de avrundede krusene - alt er laget for å gi en mer fleksibel hverdag der måltidet iblant kan være på farten eller fra sofaen mens du snakker med en venn.

Kopper og skåler i lekne pastellfarger fra Iittalas kolleksjon Play.

I hjertet av Iittala er denne litt avantgarde og nesten opprørske designetikken. De mest unike designklassikerne ble født ut av eksperimentering og utforskning - Janni Vepsäläinen

NOK ET STEG MOT ET NYTT IITTALA

Play er en kolleksjon som sprer farge og lekenhet inn i hverdagens øyeblikk. De energigivende pastelltonene var inspirert av Janni Vepsäläinens tur til Sør-Frankrike, hvor hennes besøk i Chapelle du Rosaire i Vence, et kapell designet av Henri Matisse på begynnelsen av 1950-tallet, åpnet for detaljer og tankevekkende elementer som inspirerte Jannis kreative visjon .

Mens serviset er laget av hvitt porselen av høyeste kvalitet med håndmalte detaljer, har glassvasene og -skålene blitt munnblåst på glassbruket Iittala i Finland og designet av den finske designeren Anne Hirvonen. Med Play tar Iittala enda et skritt mot en ny identitet som omfavner kreativitet, lekenhet og en ny æra.

Arijana Rosso
Forfatter

Oppdag mer Iittala

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB