FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Innred barnerom koselig - hjemme hos @joanna.avento

Innred barnerom koselig - hjemme hos @joanna.avento

Influencer Joanna Avento inspirerer med sitt talent for interiørdesign. Ta en titt på Joannas fem tips til hvordan du kan innrede barnerommet koselig – fra stemningsfull belysning, koselige tekstiler, praktisk oppbevaring til lekne detaljer.
onsdag 19. april 2023
Del artikkel
Innrede barnerom – inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun innredet barnerommet med lekne detaljer, praktisk oppbevaring og koselige tekstiler.
Saga krokbrett
Bøk
kr 199

HVORDAN SKAL JEG INNREDE BARNEROM KOSELIG?

Et inspirerende barnerom skal invitere til lek og moro, men samtidig være et rom for stille stunder. Ifølge Joanna skal det være en koselig følelse på barnerommet, og for å lykkes med dette bør du innrede med koselige tekstiler, stemningsfull belysning og praktisk oppbevaring. Men ikke glem å spørre barna hvordan de vil ha det, da barn ofte har sine egne ideer.

For å innrede barnerom koselig kan du benytte deg av disse fem tipsene:

  1. Stemningsfull belysning
  2. Koselige tekstiler
  3. Gulvputer og lekematte
  4. Praktisk oppbevaring
  5. Lekne interiørdetaljer

Bli kjent med Joanna og bli inspirert av hjemmet hennes her!

1. STEMNINGSFULL BELYSNING

Stemningsfull belysning er viktig når du skal innrede barnerommet ditt for å skape en koselig følelse! Pynt gjerne med 3-5 ulike lyspunkter for å skape fin balanse og harmoni i rommet. God generell belysning er nødvendig, spesielt lamper som kan snus og vendes på. De er perfekte å bruke når du skal lese, pusle eller sysle. Tenk også på å investere i en stilig nattlampe, bordlamper og taklamper for å skape en innbydende oase for barnet.

- Skylampen fra ferm LIVING er en favorittdetalj da vi skulle innrede barnerommet vårt. Den er fin og stilig å se på, samtidig som den er leken og praktisk til alle koselige lesestunder, sier Joanna.

Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en leken taklampe med prikker på fra ferm LIVING.
Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en leken vegglampe som minner om en sky fra ferm LIVING.

2. KOSELIGE TEKSTILER

Koselige tekstiler er perfekte å dekorere barnerommet med for de stille stundene, som for eksempel lesestund før det er på tide å sove. Et tips er å velge et tema som interesserer barna, å pynte med detaljer som reflekterer barnets interesser, som vekker glede og nysgjerrighet. Velg derfor tekstiler med mønstre som du vet barnet liker. Det vil skape ekstra trygghet og interesse for dem å tilbringe mye tid på barnerommet. Tekstiler, og et stort deilig teppe er også lydisolerende.

Et tips er å dekorere med varme, nøytrale farger som base og deretter legge til fargerike aksenter og jobbe med temaer for å skape en rød tråd gjennom hele barnerommet.

– Både jeg og datteren min elsker sengetøyet fra ferm LIVING med små søte pærer på. Kvaliteten er fantastisk, og det føles virkelig som å sove på skyer. Min lille datter, som tidligere ikke sov så godt i egen seng, sover nå hele netter der. Kanskje har det med det luksuriøse dynetrekket å gjøre, sier Joanna og smiler.

Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento, hvor hun har innredet barnerommet med et lekent teppe med små pærer på fra ferm LIVING.
Innrede barnerommet – inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en leken pute som minner om en hest fra ferm LIVING.
Innrede barnerom – inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento, hvor hun har innredet barnerommet med et stilig sengeteppe i beige fra Scandi Living.

3. GOLVPUTER & LEKEMATTE

Neste tips er å innrede barnerommet med gulvputer og lekematter. Prøv å få en god lekeplass på barnerommet, noe som er veldig viktig for at barnet skal kunne ha en plass å leke fritt på. Gulvputene fra Kid's Concepter perfekte å ha på gulvet eller på en benk på barnerommet slik at barnet ditt kan sitte og leke på et behagelig underlag.

Et tips er å lage et interessehjørne som gjenspeiler barnets favorittinteresse sammen med koselige gulvputer, som blir som et eventyrhjørne å tilbringe mye tid i.

Innrede barnerom – inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento, hvor hun har innredet barnerommet med praktiske gulvputer fra Kid's Concept.
Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med et praktisk lekematte fra Kid's Concept.

4. PRAKTISK OPPBEVARING

Oppbevaring er alltid viktig når du skal innrede et barnerom da det vanligvis er vanskelig å holde orden. En praktisk måte å holde orden på er gjennom fin og praktisk oppbevaring i form av pene kurver, knaggrekker eller vegghyller. Husk å velge oppbevaring som matcher veggfargen på barnerommet for at de skal passe fint inn i interiøret. Et tips er å innrede med oppbevaring og andre interiørdetaljer i ulike høydenivåer for å få en så fin og stilig helhet som mulig på barnerommet.

Knaggrekken fra Kid's Concept er min favorittdetalj på barnerommet når det kommer til oppbevaring. Den er både praktisk og stilig og passer perfekt til å henge oppbevaringskurver, klær eller andre fine ting på. Det blir som oppbevaring og pynt i ett, sier Joanna.

Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en leken kurv som minner om en pære fra ferm LIVING.
 Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en praktisk knaggrekke fra Kid's Concept.
Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med en leken kurv som minner om et eple fra ferm LIVING.

5. LEKNE INTERIØRDETALJER

Barnerommet er et sted for lek, håndarbeid, lesing og læring. Dekorer barnerommet ditt med lekne interiørdetaljer som er med på å skape en leken verden for barna. Velg også å innrede barnerommet etter et tema ut fra barnets interesser for å få en bedre helhetlig og rød tråd i rommet.

Et tips er å velge en beroligende veggfarge, men å dekorere med fargerike detaljer som inviterer til lek. Innreder du barnerommet med rene og enkle møbler, vil også interiørdetaljene fremheves bedre.

Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med et lekent speil i form av en pære fra ferm LIVING.
Innrede barnerom - inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med et lekent krus med ansikt på fra ferm LIVING.

MINIGUIDE NÅR DU SKAL INNREDE BARNEROMMET DITT:

  • Hold deg til et tema
  • Innred med ting som reflekterer barnets interesser
  • Velg ulike lyskilder som passer når barnet leker, pusler, leser eller skal sove
  • Hold ting organisert med god oppbevaring, la alt få sin plass!
  • Begynn med en nøytral base og legg til lekne interiørdetaljer
Galgar från Kid´s Concept
Innrede barnerom – inspirasjon hjemme hos influenceren @joanna.avento hvor hun har innredet barnerommet med ferm LIVING sin praktiske og lekne kurv som minner om en pære.

Hoppas att du har blivit inspirerad från Joannas tips att inreda ditt barnrum med mysiga textilier, stämningsfull belysning och med lekfulla detaljer. Barnrummet ska vara ett rum som bjuder in till lugna stunder och likaså lek och lärande – ett rum där barnet ska trivas!

Foto & styling: Joanna Avento, @joanna.avento

Linnéa Axelson
Forfatter

INNREDNING OG INTERIØR TIL BARNEROMMET

-

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB