FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Juletrepynt - 4 ulike stiler
Pynt juletreet ditt med årets juletrepynt 2021 i 4 forskjellige stiler i henhold til Nest Trends - Boost, Cultivate, Nurture and Share. Her ser du Sagalin Bird Ornament juletrepynt fra Bloomingville.

Juletrepynt - 4 ulike stiler

Julen er snart her og før du vet ordet av det er det på tide å pynte treet og skape ekte julestemning i hjemmet ditt. Vi vil gjerne inspirere deg med noen moderne juletre-looks i fire forskjellige stiler - hvilken er din favoritt?
fredag 22. oktober 2021
Del artikkel

JULETREPYNT - 4 ULIKE STILER:

Vi har fire unike stiler du kan inspireres av til juletreet ditt i år. Enten du liker et tradisjonelt tre, noe mer minimalistisk eller noe mer fargerikt, så har vi stilen for deg.

1. Et stemningsfullt juletre
2. Juletrepynt i naturens farger
3. Et minimalisisk og stilig juletre
4. Et juletre som sprudler av farger

1. ET STEMNINGSSKAPENDE JULETRE

Dette stemningsfulle juletreet er inspirert av dype, rike farger, en stor trend de siste årene og hinter om noe litt mer tradisjonelt for treet ditt. Pynt med juletrepynt i toner av rødt, oransje og brunt for å skape en luksuriøs følelse i hjemmet ditt. Gjør juletreet til et blikkfang i stua og skap en rik og inspirerende julefølelse i hjemmet ditt.

2. JULETREPYNT I NATURENS FARGER

For deg som har grønne fingre og interesse for naturen, er denne stilen perfekt for deg denne julen. Denne naturinspirerte trenden handler om naturens farger mot minimalistisk pynt som vil gi hjemmet ditt et veldig naturlig inntrykk. Juletrepynt i papir er det perfekte komplementet til denne stilen. Hvorfor ikke plante juletreet i en rustikk og stilig krukke for en hjemmekoselig og miljøvennlig stil?

Pynt juletreet med juletrepynt i 4 forskjellige stiler i henhold til Nest Trends - Nurture, Share, Boost and Cultivate. Her ser du Angle krakk fra Muubs med et Skandinavisk duftlys i Forest duften ved siden av pakker på et saueskinnsteppe.

Den naturinspirerte juletrepynten handler om jord- og grønne toner som vil bringe inn elementer fra utsiden til det julepyntede hjemmet ditt.

3. ET MINIMALT OG STILRENT JULETRE

Tidløs, stilig og enkel - denne juletrepynten er minimale, i komplementerende og nøytrale nyanser som skaper ro i hjemmet. Ta inn elementer fra naturen for å bidra til en harmonisk følelse i hjemmet ditt. Hvorfor ikke velge en renere gran hvor røttene synes for å skape en stilig følelse, i kombinasjon med naturens tidløse eleganse?

Pynt juletreet med juletrepynt i 4 forskjellige stiler i henhold til Nest Trends - Nurture, Share, Boost and Cultivate. Her ser du et lite juletre i By On vase stående på Plant Box fra Ferm Living.

Pynt hjemmet ditt med et lite juletre og plasser den i en gjennomsiktig vase for å få inn mer naturlige elementer som julepynt.

Hvilken stil er din favoritt? Enten du velger å pynte treet ditt stemningsfullt, i jordfarger, stilrent eller fargerikt, med et julepyntet hjem og et vakkert juletre kommer du skape den rette julestemningen.

Vi ønsker deg en riktig god jul!

For mer inspirasjon, utforsk årets julepynt her!

Kan du ikke få nok jul? Her kan du finne vår julebutikk!

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Anna Magnusson

Linnéa Axelson
Forfatter

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB