FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Minimalistisk interiør for hjemmet - hjemme hos influenceren & innrederen @helenas.hem
Influenceren Helena Jonsson @helenas.hem har innredet med minimalistisk interiør i stuen med sølvvase, bærbar belysning og stuebord i marmor.

Minimalistisk interiør for hjemmet - hjemme hos influenceren & innrederen @helenas.hem

Influencer og innreder Helena Jonsson @helenas.hem er kjent for sin ekspertise innen minimalistisk interiør og styling. Bli kjent med Helena og les hennes interiørtips for å skape minimalistiske hjem her – fra å velge kvalitet fremfor kvantitet og tilføre mer belysning til å ha god oppbevaring!
tirsdag 14. mars 2023
Del artikkel

HVEM ER @HELENAS.HEM?

Helena Jonsson, også kjent som @helenas.hem på Instagram, jobber i dag som interiørdesigner og koordinator i et eiendom smegle byrå, men jobber også i stor grad med sine sosiale medier hvor hun deler sin store interesse for interiør og minimalistisk stil. 

– Jeg er 35 år, bor sammen med min samboer og datter. Jeg liker veldig godt arbeidet mitt som interiørdesigner og koordinator. På fritiden har vi alltid et eller annet prosjekt på gang hjemme, så vi er aldri ledige, sier Helena. 

– Jeg har alltid hatt interesse for interiør og blomster så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid møblert om på rommet mitt, plukket blomster og fikset huset som barn, noe som har påvirket hvem jeg er i dag, fortsetter Helena. 

Vil du vite mer om Helena? Oppdag inspirasjonssiden hennes her!

Profilbilde av influenceren Helena Jonsson @helenas.hem sittende i stua si med minimalistisk interiør hvor beige nyanser og natur materialer er tema.

Helena Jonsson @helenas.hem

HVORDAN INNREDE MED MINIMALISTISK INTERIØR?

1. Velg nøytrale grunnfarger

Minimalistisk interiør handler om å holde seg til nøytrale grunnfarger og toner som hvit, beige eller grå og dekorere i lignende nyanser.

2. Velg kvalitet fremfor kvantitet

Å velge kvalitet fremfor kvantitet er hemmeligheten bak å skape minimalistiske hjem. Velg få, men gjennomtenkte detaljer å innrede hjemmet med for å få det til å føles mer luftig og komfortabelt.

3. Bland ulike materialer og former

Skap et mer levende inntrykk i hjemmet ved å innrede med ulike typer materialer og former. Myk opp med deilige tekstiler og skap dynamikk gjennom harde materialer i form av krom, marmor eller sort tre. Dette skaper et mer unikt inntrykk og et rolig interiør.

4. Mer lys

Belysninger viktig når det kommer til minimalistisk interiørdesign. Legg gjerne til flere ulike lyspunkter i hjemmet gjennom for eksempel Bærbar belysning som kan flyttes hvor enn du er.

5. Invester i god oppbevaring

Vil du skape et luftigere hjem? Da bør du innrede med god oppbevaring som har lukkede dører eller skuffer for å kunne skjule små detaljer og ting du ikke bruker til daglig. String-hyllen er et perfekt oppbevarings alternativ for å skape minimalistiske hjem. Les mer: Slik innreder du bokhyllen med @arkihem

Minimalistisk interiør handler om å innrede i lignende nyanser med , men gjennomtenkte detaljer.

Henning Koppel vase rustfritt stål
Stor, 22,2 cm
kr 1 768kr 1 965

Den bærbare bordlampen Kizu går for en minimalistisk stil med sitt nøytrale fargevalg. 

– Minimalistisk interiør handler om å skape et luftigere inntrykk i hjemmet. Et tips for å få til dette er å innrede med gardiner som går fra gulv til tak, sier Helena.

Influenceren Helena Jonsson @helenas.hem har innredet med minimalistisk interiør hvor String-hyllen er en minimalistisk bokhylle som gjør hjemmet mer organisert.

String er en minimalistisk bokhylle som på en fin måte skjuler de tingene du ikke bruker til daglig. 

Influenceren Helena Jonsson @helenas.hem har innredet med minimalistisk interiør i stuen med beige nyanser, salongbord i marmor og kromdetaljer.

Velg nøytrale farger når du innreder minimalistiske hjem 

SKANDINAVISK MINIMALISTISK STIL & HELENAS INSPIRASJON

Helena har en minimalistisk stil i hjemmet og beskriver stilen som lys, varm og minimalistisk skandinavisk. Men hun liker også å dekorere med litt inspirasjon fra 70-tallet, hvor riflet glass, tredetaljer og naturmaterialer inspirerer henne.

– Minimalistisk stil for meg handler om å innrede i rolige farger som møter harde metaller i kombinasjon med få sorte detaljer for å skape kontrast, sier Helena.

Sosiale medier som Instagram og ulike typer interiørmagasiner er noe som inspirerer Helena. I tillegg er second hand, ifølge Helena, noe som gir et unikt preg på hjemmet, som er viktig for å skape sitt eget personlige preg.

– Alt rundt meg er inspirerende. Jeg liker å lete etter bruktfunn når jeg har mulighet og tenker som regel at jeg ikke vil at det skal være for «perfekt», men gjerne litt rart, fortsetter Helena.

Influenceren Helena Jonsson @helenas.hem har innredet med minimalistisk interiør hvor Royal Copenhagen hvit kopp med riflet tallerken gir hjemmet trendy retro vibber.

Helena har en minimalistisk stil med inspirasjon fra 70-tallet kombinert med det skandinaviske.

Influenceren Helena Jonsson @helenas.hem har innredet med minimalistisk interiør i stuen med salongbord i marmor, bærbar belysning og sølvvase.

Minimalistisk interiør tas opp i naturlige materialer, kromdetaljer i kombinasjon med den myke beige.

– Minimalistisk interiørdesign handler om å starte med en lys base og prøve å holde seg til samme type fargeskala. Jeg prøver som regel alltid å ha en idé om hva det er jeg skal kjøpe og hvor jeg skal ha det, avslutter Helena. 

 

Stylist & Foto: Helena Jonsson, @helenas.hem

Linnéa Axelson
Forfatter

Helenas favoriter

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB