FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Beige stue med sofa, stuebord og koselig pledd fra Ferm Living.

ferm LIVINGs suksesshistorie - kunsten å skape et komfortabelt hjem

Det hele startet i 2005 da gründer Trine Andersen ikke fant riktig tapet. I dag er den danske merkevaren ferm LIVING kjent over hele verden for sitt minimalistiske design og ekspertise innen interiør og design. Deres lidenskap er å skape vakre produkter av høyeste kvalitet og komfortable hjem å elske. Velkommen hjem til ferm LIVING!
søndag 4. september 2022
Del artikkel
Profilbildet på Trine Andersen som er grunnleggeren av Ferm Living.

Grunnleggeren av ferm LIVING - Trine Andersen.

TAPETKOLLEKSJONEN SOM STARTET DET HELE

2005 var året da det hele begynte for det danske merket Ferm Living. I dag produserer de produkter av høyeste kvalitet der hver gjenstand forteller sin egen historie og blir en betydelig detalj i alle hjem rundt om i verden. - ferm LIVING sin reise startet i 2005, da vår grunnlegger Trine Andersen flyttet inn i nytt hus. Hun ønsket å dekorere veggene med tapet, men fant ikke noe som passet til hennes personlige stil. Hun bestemte seg derfor for å produsere sitt eget, noe som resulterte i ti forskjellige tapetdesign. Hun søkte om å stille ut tapetene på en dansk messe, men hadde ikke råd til å produsere alle ti designene - ferm LIVING.

Så, med bare ett tapet og en håndfull utskrifter, ble ferm LIVING født.

Vi fikk æren av å intervjue ferm LIVING, hvor vi fikk et innblikk i hvordan deres suksesshistorie begynte, hvordan designprosessen deres ser ut fra idé til ferdig produkt, og kunsten å skape et hjem å elske.

Skisser på papir som er til en tapetdesign fra Ferm Living.

ferm LIVINGs tapetkolleksjoner starter med skisser som deretter blir fine tapeter som kan vises i hjem verden rundt. 

Ferdig tapet fra Ferm Living som pryder hjem man elsker.

Slik lagesde unike tapetene fra ferm LIVING. 

Ferdig tapet fra Ferm Living klar til å bli dekorert i hjem å elske over hele verden.

Ferdig tapet fra ferm LIVING klar til å dekorere hjem man elsker over hele verden. 

VELKOMMEN HJEM TIL FERM LIVING 

Hos ferm LIVING er den største inspirasjonen hjemmefølelsen. I København, Danmark er det mulig å besøke ferm LIVINGs hjem, deres utstillingsrom hvor du kan oppdage mange av deres inspirerende produkter av høyeste kvalitet - et sted å føle seg velkommen. 

Vi mener at et hjem skal favne alle livets fasetter og kontraster, og vår hensikt med hver kolleksjoner å levendegjøre interiør og møbler som inspirerer deg til å skape rom der livet kan leves, og hvor du kan føle deg komfortabel. Dette er alltid troen vi kommer tilbake til når vi søker inspirasjon til nye design. 
Ferm Livings showroom i København, Danmark.

I København, Danmark kan du besøke ferm LIVING sitt fantastiske showroom hvor de viser mange av sine inspirerende produkter av høyeste kvalitet. 

Ferm Livings showroom i København, Danmark, hvor besøkende kan skrive hva et hjem er for deg på veggen.

I ferm LIVING sitt showroom er det et lite hus hvor besøkende kan skrive hva en bolig betyr for deg.

Et walk-in-closet i Ferm Livings showroom i København, Danmark.

I ferm LIVING sitt showroomer målet å skape en hyggelig atmosfære for inspirasjon til å skape et hjem å elske.

Utenfor Ferm Livings showroom i København, Danmark.

Utenfor ferm LIVINGs showroomer det en hyggelig oase med komfortable utemøbler for å slappe av.

FERM LIVINGS DESIGNPROSESS – FRA IDÉ TIL KJÆRT PRODUKT I HJEMMET DITT

Designprosessen hos ferm LIVING er en avgjørende prosess hvor målet er å skape kjære produkter som du med kjærlighet ønsker å innrede hjemmet ditt med. Hos ferm LIVING er prosessen med å lage en ny kolleksjon en samarbeidsprosess. Alle deler ansvaret for designprosessen som gjør ferm LIVING unik.

Vi stiller meningsfulle spørsmål til hverandre som svar på hva som skjer i verden, og har viktige diskusjoner underveis. For eksempel snakker vi om balanse og stillstand. Hvordan ser stillstanden ut? Hvordan fanger vi den følelsen i en samling? Hvordan vil balansen se og føles ut i fremtiden?

– Utgangspunktet eller inspirasjonen stammer ikke fra en fast instruksjon. I stedet er det en del av en pågående dialog mellom designerne i vårt interne designteam. Selv om hver av våre dyktige designere har et område med ekspertise, er ikke designene delt opp individuelt – det er derfor du aldri vil finne en ferm LIVING designers navn knyttet til et av våre produkter – ferm LIVING.

Skisser av Oyster vegglampe fra Ferm Living.

Designprosessen starter med en skisse der det perfekte produktet velges fra ulike skissekombinasjoner...

Oyster vegglampe fra Ferm Living.

... som så blir til et ferdig produkt til slutt!

Ripple Long drinkglassene fra Ferm Living er håndblåst, så hvert glass er unikt.

Ripple Long drink-glass er håndblåst, så hvert glass er unikt. 

– Helt fra starten har vi produsert alle våre design i forhold til vår filosofi om å skape et rom for å føle deg komfortabel – ferm LIVING

Ripple glass og karaffel på Grib Tray-brett fra Ferm Living.

Ripple-serien er et av ferm LIVINGs mest populære produkter å innrede hjemmet med.

– Reisen fra idé til ferdig produkt er en uforutsigbar prosess der hvert unike produkt har sitt egetliv og utviklingstid. Vårt designteam er ikke redd for å jobbe ut fra sin intuisjon, som vi mener er en konkret ting som består av en opphopning av individuelle smaker, minner, tro og erfaringer. Når vi starter prosessen med å utvikle et nytt design, kombinerer vi den intuitive følelsen med funksjon, estetikk og håndverk. 

Når vi mener at en idé er ferdig utviklet, blir den satt på prøve av vårt produktutviklingsteam. Vi mottar prøver fra våre leverandører, og prosessen med å få designet "akkurat riktig" går derfra. 

– Noen design har det vi omtaler som en ‘lang fødsel’, som gjør at hvert produkt kan være så bevisst som mulig. Er det noe som mangler? Hvis svaret er ja, er ikke produktet klart, og det kommer ikke inn i produktfamilien. Vi kan spare den eller tilpasse den for en senere samling. Det er en reise, men produktene er bedre på grunn av dette. - ferm LIVING. 

Produksjon av Mineral Sculptural sidebordet fra Ferm Living.

Slik lages unike Mineral Sculptural sidebord. 

Mineral Sculptural sidebord i marmor fra Ferm Living.
Ferm LIVINGMineral Sculptural bord Ø 52 cm
kr 11 485
Herringbone pledd i mørkebrunt fra Ferm Living med den vakre etiketten i fokus.

ferm LIVING tenker på hver eneste detalj, alt fra produktet som helhet til de minste detaljene som etiketten.

– Vårt sortiment av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet er definert av myke former, rike teksturer og interessante detaljer som lar folk skape sammensatte atmosfærer med et snev av det uventede. Vårt mål er alltid å skape vakre design av ærlige materialer som vil tåle tidens tann – både når det gjelder funksjon, så vel som estetikk – ferm LIVING.

Inlay kopp med tallerken på Distinct sofabord fra Ferm Living.

Naturmaterialer med unike mønstre er unike innenfor ferm LIVINGs sortiment.

SKAPA ROM TIL Å LEVE MER BÆREKRAFTIG 

ferm LIVING har en helhetlig tilnærming til bærekraft og implementerer ansvarlig tenkning på alle områder av virksomheten. 

I designfasen, hvor de første viktige valgene for et produkt tas, bruker vi en rekke ansvarskriterier for nye produkter og tar en "vugge-til-grav"-tilnærming for å vurdere hele livssyklusen til produktene våre, og jobber for å sikre at så mange av våre produkter som mulig er laget av ansvarlige materialer. 

- I 2020 bar 21% av sortimentet vårt RESPONSIBLE-merke, noe som betyr at produktet enten har en av følgende sertifiseringer: GOTS, Organic Blended eller FSC™, eller er produsert i ansvarlige, resirkulerte materialer, som resirkulert glass, resirkulert aluminium, resirkulert papirmasse eller PET-garn laget av plastflasker etter forbruk. I 2021 økte antallet RESPONSIBLE- produkter til 28%. Målet vårt for 2022 er at 32 % av alle produktene våre skal ha en RESPONSIBLE-merke. - ferm LIVING.

Glassbeholdere som viser resirkulerbare materialer i Ferm Livings showroom.

I ferm LIVING sitt showroom kan du lese om deres syn på bærekraft og hva deres produkter er laget av.

– Vi er opptatt av ansvarlig produksjon. Vi jobber med sertifiseringer og testing for å sikre at arbeidsforholdene i leverandørkjeden vår er trygge og rettferdige, og at produktene våre er ansvarlig produsert og av høy kvalitet. Vi bruker også et klimascreeningsverktøy for å måle CO2-avtrykket til produktene våre, og for å få kunnskap og data for våre fremtidige mål - ferm LIVING.

En fin utstilling av produkter laget av resirkulerbart materiale i Ferm Livings showroom.

Et fint arrangement av produktene som er laget av resirkulerbart materiale i ferm LIVING sitt showroom. 

SKAPE EN KOMFORTABEL PLASS Å VÆRE DEG SELV I

ferm LIVING har helt fra starten produsert alle produkter i forhold til deres filosofi om å skape komfortable rom du kan være deg selv i. Betydningen med å produsere produkter som fyller et formål i ethvert hjem å elske og føle seg komfortabel i, er det som gjør ferm LIVING unik og vellykket.

Det viktigste er at ferm LIVING reflekterer et sett med verdier som vi kan være stolte av. Vi vil fortsette å skape inspirerende kvalitetsdesign i ærlige materialer. Vi vil også fortsette å ta vare på det vi ser på som vårt ansvar ved å investere i langsiktige partnerskap med produsentene våre, fremme en balansert og transparent bedriftskultur, og fremme vår forpliktelse til etisk og bærekraftig praksis som er snill mot planeten vår.<br>

– Vårt formål med hver kolleksjon er å levendegjøre interiørobjekter og møbler som inspirerer deg til å skape et hjem hvor livet kan leves. Mens funksjon og estetikk unektelig er viktig for oss, jobber vi seriøst og ansvarlig med design og er dedikert til å skape ikke bare vakre gjenstander til hjemmet, men også en følelsesmessig tilknytning til rommene vi bor i - ferm LIVING.

Et koselig soverom med myke puter og et deilig sengeteppe fra Ferm Living.

ferm LIVING fyller hjemmet ditt med unike produkter ... 

En koselig stue med puter, sofa og detaljer fra Ferm Living.

... som skaper et behagelig miljø og et hjem å lengte etter. 

ferm LIVING beviser stadig at de lykkes innen interiørdesign med sine unike produkter som er verdsatt over hele verden i hjem å føle seg komfortabel i.

Hos ferm LIVING tror vi at hjemmet er mye mer enn et fysisk sted fylt med fysiske gjenstander. Det er et følelsesmessig anker i en verden av kontraster. Hjemmet ditt er stedet hvor du alltid kan være ditt autentiske jeg, et rom med rom for alle livets fasetter – det gode, det dårlige, roen og kaoset.

Foto: ferm LIVING, Angeliqa Daldorph Styling: ferm LIVING, Linnéa Axelson

Linnéa Axelson
Forfatter

OPPDAG FERM LIVING

Vis mer fra ferm LIVING

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB