FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips//Dekk bordet i det fri – bordddekking til sommerfesten (1)
Skap en borddekking til sommerfesten i hagen med komfortable møbler, myke tekstiler, fargerikt servise og en lysslynge som øker hyggefaktoren.

Dekk bordet i det fri – bordddekking til sommerfesten

Endelig kan du dekke bordet til hagefesten! Dekk bordet til sommerfesten med alt fra fargerikt servise, koselige tekstiler og blomster til bærbar belysning – slik skaper du en borddekking til sommerfesten du sent vil glemme.
torsdag 20. juli 2023
Del artikkel

1. BRUK EN LYS DUK SOM BASE TIL BORDDEKKINGEN TIL SOMMERFESTEN

Den perfekte borddekkingen til sommerfesten starter med et bra underlag. Dekk bordet med en duk i lyse toner som underlag for å fremheve både porselen og dekorative detaljer. Legg deretter til vakre blomster og valgfrie detaljer for å skape en mer koselig og personlig følelse rundt bordet. Grønne toner i kombinasjon med beige er temaet for denne borddekkingen og er en drømmekombinasjon til det grønne i naturen rundt.

Skap borddekkingen til hagefesten i sommer med grønne og beige toner med Oyster tallerkener fra Mateus og Daria asjetter fra PotteryJo.

Skap en vakker borddekking til sommerfesten med en lys duk fra Scandi Living som underlag, hvilke detaljer vil du helst dekke bordet med?

2. DEKK BORDET MED FARGERIKT SERVISE

Forsterk sommerfølelsen ytterligere ved å dekke bordet med fargerikt servise til sommerfesten! Her har grønne Daria asjetter fra PotteryJo blitt kombinert med Oyster tallerkener fra Mateusi bølgende former og blitt en mildt sagt stilren kontrast. Dekk deretter bordet med glass, kanne, vase og andre detaljer på det dekkede bordet i matchende grønne toner.

Skap borddekkingen til sommerfesten i hagen med Daria asjetter fra PotteryJo, Kartio glass fra Iittala, Oyster asjetter fra Mateus.

Match Dots grønn asjett fra PotteryJo sammen med beige Oyster fra Mateus for å skape en stilren kontrast i borddekkingen til sommerfesten.

3. INNRED MED KOSELIGE TEKSTILER RUNDT BORDET

Skap en varm og koselig borddekking til sommerfesten ved å pynte med Tepper, pledd og puter. Heng et pledd over stolryggen eller legg myke pledd i en lett tilgjengelig kurv slik at gjestene dine skal kunne holde seg varme gjennom sommernatten. Det skaper en innbydende følelse der ute føles som inne.

En borddekking til sommerfesten i hagen blir ikke komplett uten myke tekstiler som dette herlige Hampus ullpleddet fra Klippan Yllefabrik i grønne og grå toner.

Plasser pledd i nærheten slik at gjestene dine kan pakke seg inn i et mykt teppe ut i de små timer.

5. DEKORER MED UTENDØRSBELYSNING

Lys opp kveldene på sommerfesten med lysslynger eller Bærbar belysning. Bærbare lamper vil være en fin detalj å plassere på det dekkede bordet, men siden de er trådløse, er de også en praktisk dekorasjon ettersom det gjør det mulig å flytte den dit du trenger det – en interiørdetalj du ikke kan klare deg uten i sommer!

En borddekking til sommerfesten er ikke komplett uten bærbar belysning. Her ser du Soft Spot bærbar LED-lampe fra Rosendahl og Star Trading lysslynge.

Heng en lysslynge over det dekkede bordet, som blir en koselig interiørdetalj å lyse opp når mørket faller på

6. VAKRE BLOMSTER TIL BORDDEKKINGEN TIL HAGEFESTEN

Plukk vakre blomster og planter denne sommeren som du kan bruke som vakker borddekorasjon til borddekkingen på sommerfesten. En vakker bukett skaper sommerfølelse og blir en fin match med det grønne porselenet fra PotteryJo og Kartio vannglass i en fin grønn tone fra Iittala. For et ekstra sommerlig preg, kan du pynte det dekkede bordet med blomster som hundekjeks eller syriner.

En borddekking til sommerfesten er ikke komplett uten fine blomster. Fyll Hammershøi vase fra Kähler med selvplukkede blomster som du kan sette på et dekket bord

Skap en vakker borddekking til sommerfesten i grønne og beige toner med vakre blomster i en Hammershøi-vase som skaper den rette sommerstemningen

7. PRAKTISKE OG FINE KURVER TIL SNACKS OG DRIKKE

Stilig og praktisk oppbevaring som kurver er et must til sommerfesten. Oppbevar drikke i en større kurv sammen med is, eller sett fram en fin kurv med godt brød i som er lett å flytte rundt på bordet mellom gjestene.

Borddekkingen til sommerfesten er ikke komplett uten praktisk oppbevaring. Her ser du Emil brødkurv fra Dixie som er perfekt for oppbevaring av godt brød.

Fyll en kurv med brød som snacks til sommerfesten. Denne brødkurven fra Dixie vil være en både stilig og praktisk detalj å ha til sommerens borddekking.

8. BORDKORT OG BLOMSTER FOR PERSONLIG BORDPLASSERING

Sist, men ikke minst, lag dine egne personlige bordkort av brunt papir og en rustikk snor som du knytter rundt vinglasset for en ekstra personlig detalj til sommerens borddekking. Plasser en vakker blomst på hver tallerken i den brettede servietten. Det gir det lille ekstra til det dekkede bordet og blir en innbydende detalj for hver gjest.

Tips: Skriv gjerne en personlig beskjed eller en morsom utfordring på baksiden av hvert bordkort som er rundt glasset som en morsom og fin detalj å huske.

En borddekking til sommerfesten er ikke komplett uten fine, hjemmelagde bordkort.

Tips: legg en vakker blomst i servietten på hver tallerken på bordet. Det blir en fin og personlig detalj til sommerens borddekking.

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Sara Zetterström

Linnéa Axelson
Forfatter

Gjenskap borddekkingen til sommerfesten

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB