FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Server en enkel juledrink med kaffe, pepperkaker og kanel i Freckle kopp fra Scandi Living sammen med Lines serviett fra Cooee Design i form av en rosett.

Tilby en enkel juledrink - 3 gode oppskrifter du må prøve

Leter du etter en god og enkel juledrink til spesielle juleanledninger og feiringer? Vi har laget tre deilige og enkle juledrinker som du bare må prøve å tilby denne julen!
fredag 7. oktober 2022
Del artikkel

3 OPPSKRIFTER PÅ GODE OG ENKLE JULEDRINKER 

1. JULEDRINK MED KAFFE OG POLKA - TIL DEN SØTSUGNE 

Forsterk julefølelsen ved å tilby en enkel kaffedrink som denne med polkagris som pynt. Det er en perfekt juledrink for de som ønsker en litt søtere drink og passer like godt til julefesten som til julekaffen. 

 Ingredienser til 1 drink: 

 • 1 dl melk 
 • 5 cl Espresso/sterk kaffe 
 • Pisket krem ​​som garnityr 
 • Knust og hel polkagris som garnityr 

 Slik gjør du Kok opp melken i en kjele mens du visper at den ikke fester seg i bunnen av kjelen. Hell så kaffen sammen med den varme melken i et varmebestandig glass. Som tilbehør; pisk kremfløten til stivt skum og topp juledrinken med en knust polkagris og en hel polkagris. Voila, du har den perfekte drinken til julefesten som er perfekt for den søtsugne!

Server en enkel juledrink med kaffe og pisket krem ​​toppet med en knust polkagris som garnityr i et Ripe glass fra Muubs.

En kaffedrink er perfekt å tilby som en enkel juledrink! 

Server en enkel juledrink med kaffe og pisket krem ​​toppet med en knust polkagris som garnityr i et Ripe glass fra Muubs.

Knus polkagris til å ha som pynt på juledrinken for å forsterke julefølelsen. 

2. JULEDRINK MED PEPPERKAKER OG KANEL - PERFEKT TIL JULEKOSEN 

Pepperkaker og kanel er klassiske juleingredienser som er en must-have i en juledrink til festlige anledninger. Et tips er å bytte ut kaffen med en varm sjokoladedrink i stedet for de som ikke liker kaffe. Server denne drinken til koselige stunder eller ved festlige anledningeri julen. 

Ingredienser til 1 drink

 • 1 dl Espresso/sterk kaffe eller varm sjokoladedrink
 • 1 ts agavesirup 
 • Pisket krem ​​som garnityr 
 • Knuste pepperkaker som garnityr 
 • Malt kanel som garnityr 

Slik gjør du:  Hell agavesirupen i bunnen av glasset eller koppen. Hell deretter i kaffen eller varm sjokoladedrink og pisk til slutt krem ​​og topp drinken med knuste pepperkaker og malt kanel.

3. JULEDRINK MED GLØGG OG BOBLER I ETT –SPRUDLENDE GLØGG 

Denne trendy og enkle juledrinken består av kun to ingredienser – vi snakker sprudlende gløgg, som består av gløgg og bobler i ett. Server denne juledrinken på julebordet eller på julaften, som kommer til å heve julestemningen ytterligere.  

Ingredienser til 1 drink: 

 • 1/2 dl gløgg 
 • 1 dl Valgfri musserende vin 
 • Polkapinne som garnityr 

Slik gjør du:  Bland gløgg med musserende vin etter eget valg. Pynt så juledrinken med en polkagrissom en fin dekorasjon og som også setter en god smak. Hvis du ikke vil ha polkagris som pynt, er det like fint å pynte drinken med en kanelstang eller appelsinskive. 

Tips: Vil du ha en fin kant av knuste polkagriser eller sukker på kanten av glasset? Dypp kanten av glasset i sirup eller lime/sitron og dypp glasset i sukker eller knuste polkagriser. Voila, du har nok en festlig detalj på glasset, som også er en god detalj.

Hvilken enkel juledrink er din favoritt?

Håper at disse juledrinkene får julefølelsen til å strømme på og at de lyser opp alle dine festlige anledninger denne julen slik at de sent blir glemt. God jul fra oss til deg! 

Foto: Sarah Moberg 

Linnéa Axelson
Forfatter

DRINKTILBEHØR

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB