FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Tips/5 tips til hvordan du kan organisere matskapet – for en enklere hverdag
Organiser matskapet med praktiske oppbevaringsbokser fra Brabantia med etiketter på for en enklere hverdag.

5 tips til hvordan du kan organisere matskapet – for en enklere hverdag

Vil du organisere matskapet? Innred med praktiske oppbevaringskrukker og kurver, merk krukkene dine med etiketter og la deg inspirere av alle de smarte løsningene for en enklere hverdag her!
fredag 9. september 2022
Del artikkel
Organiser matskapet med praktiske oppbevaringsbokser fra Brabantia og kurver fra Korbo for en enklere hverdag.

Organiser matskapet med smarte oppbevaringsbokser, etiketter og praktiske kurver for å forenkle hverdagen din.

HVORDAN ORGANISERE MATSKAPET?

Matskapet er et sted i boligen som må organiseres slik at du enkelt kan finne og se det som må kjøpes inn på nytt. Her finner du alle tipsene til hvordan du organiserer matskapet gjennom fem smarte og praktiske tips:

5 tips for å organisere matskapet:

  1. Bruke smarte oppbevaringsbokser
  2. Merk oppbevaringsboksene med praktiske etiketter
  3. Spar viktige etiketter fra emballasjen
  4. Merk oppbevaringsboksene med best før dato
  5. Organiser matskapet med oppbevaringsbokser og kurver

1. BRUK SMARTE OPPBEVARINGSBOKSER

Bruk smarte oppbevaringsbokser som disse fra Brabantia for å organisere matskapet på best mulig måte. De vil gjøre hverdagen din enklere og blir en fin detalj i matskapet ditt, rett og slett et smart og stilig tips. Du får også enkelt oversikt over ting som må etterfylles og du kan vel ikke ha for mange oppbevaringsbokser?

Organiser matskapet med Brabantias smarte og stilige oppbevaringsbokser for en enklere hverdag.

Å organisere matskapet med Brabantias oppbevaringsbokser er et perfekt tips for å få god oversikt over hva du trenger til matlagingen eller når du skal bake.

Organiser matskapet med praktiske kurver fra Korbo og oppbevaringsbokser fra Brabantia for en enklere hverdag.

Et tips når du skal organisere matskapet er å oppbevare frukt i fine kurver eller brødet ditt i en fin brødboks som denne fra Brabantia.

2. MERK OPPBEVARINGSBOKSENE MED PRAKTISKE ETIKETTER

Bruk en smart etikettskriver som fikser praktiske etiketter på kort tid. Fest deretter etikettene til oppbevaringsboksene dine for å enkelt organisere tørrvarene dine på en fin og enkel måte. Du kan merke alt fra krydder og tørrvarer til ulike typer te. Praktiske etiketter er et must i matskapet ditt!

Organiser matskapet med praktiske oppbevaringsbokser fra Brabantia med etiketter på og smarte kurver fra Korbo for en enklere hverdag.

Skriv ut smarte etiketter fra en etikettskriver for å organisere oppbevaringsboksene dine lettere i matskapet ditt.

Organiser matskapet med praktiske oppbevaringsbokser fra Brabantia og bruk smarte etiketter på krydderne for en enklere hverdag.

Merk krydder med praktiske etiketter for å vite hvilke krydder som er i matskapet ditt.

3. SPAR VIKTIGE ETIKETTER FRA EMBALLASJONEN

Har du en viktig etikett fra en tørrvare du vil spare? Klipp ut den viktige etiketten fra emballasjen og plasser den inn i lokket på oppbevaringsboksen.

4. MERK OPPBEVARINGSBOKSENE MED BEST FØR-DATO

Et godt tips er å merke best før-datoen på en lapp som du klistrer på innsiden av lokket på oppbevaringsboksene. Det er bra for å holde styr på når matvarer løper ut. Legg gjerne tørrvarer som har samme utløpsdato ved siden av hverandre så slipper du å dobbeltsjekke best før-datoen flere ganger.

Å feste viktige etiketter fra originalemballasjen på lokket til Brabantia oppbevaringsboks hjelper deg å organisere matskapet.

Har du en viktig etikett fra en vare du vil spare? Klipp ut den viktige etiketten fra emballasjen og plasser den i lokket på oppbevaringsboksen.

5. ORGANISER MATSKAPET MED OPPBEVARINGSESKER & KURVER

Sist, men ikke minst, organiser matskapet med praktisk kjøkkenoppbevaring og kurver som du enkelt kan bære med deg dit du vil. Samle ulike ingredienser som du trenger til en spesifikk rett i en oppbevaringsboks som denne fra Brabantia som har et praktisk håndtak. Det gjør det enklere når du enkelt skal kunne bære den med deg til komfyren eller til utekjøkkenet ditt om sommeren. Praktiske kurver som disse fra KORBO er også perfekte å ha i matskapet da du kan se nøyaktig hva som er i dem og som også har plass til mye.

Håper du har blitt inspirert til å organisere matskapet ditt med disse smarte og praktiske tipsene som forenkler hverdagen!

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Elina Larsson, Angeliqa Daldorph

Linnéa Axelson
Forfatter

TIPS TIL KJØKKENOPPBEVARING TIL MATSKAPET

Visa mer

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB