FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

Inspirasjon & Tips/Tips/Pakk inn julegavene på en miljøvennlig måte

Pakk inn julegavene på en miljøvennlig måte

Fra tekstiler til gamle tapetruller og tapetprøver - å pakke inn julegaver på en mer miljøvennlig måte blir stadig mer populært. Dessuten ser det jo fint ut! Vi viser deg våre tre favorittips på miljøvennlig gaveinnpakning for en mer miljøvennlig jul i år.
onsdag 26. mai 2021
Del artikkel
Kjøkkenhåndklær bruker for å pakke inn gaver på en miljøvennlig måte med jutesnøre, for en mer miljøvennlig gaveinnpakking.

Miljøvennlig gaveinnpakking innebærer at alt i gaven kan brukes og ingenting kastes!

MILJØVENNLIG GAVEINNPAKNING - EN GOD TREND

Miljøvennlige måter å pakke inn gaver på blir stadig mer populært og det er jo både en morsom og bra sak å gjøre. I stedet for å pakke inn gaver i gavepapir som kastes med en gang og belaster naturen, er miljøvennlig gaveinnpakking, eller zero waste gift som det også heter, en pakke eller julegave pakket inn slik at alt kan brukes. Miljøvennlig gaveinnpakking er derfor like omtenksomt for miljøet som det er for de som får den fine julegaven. La deg selv bli inspirert denne julen og test disse tre fine og miljøvennlige måtene å pakke inn gaver på:Håndkrem og lyslykt ligger på et bomullpledd som kommer til å brukes for å gjøre gaveinnpakkingen miljøvennlig.

Prøv å pakke inn en pakke i et vakkert pledd! En slik kosepakke blir noe ekstra spesielt når den pakkes inn i pleddet du tenkte å gi bort.

1. PAKK INN GAVER MED ET PLEDD

Et varmt og fint pledd er en fin gave i seg selv, og som også passer til alle, men har du tenkt på at du kan bruke pleddet til å pakke inn gaver med? Slik blir det en ekte zero waste gift der ingenting kastes! Sett sammen din egen pakke for julekos med en liten lyslykt og håndkrem som du pakker inn i pleddet. Plutselig har du en gave som er like fin som den er miljøvennlig!Vakker blomstrende taper brukes for å pakke inn gaven på en fin og miljøvennlig måte.

Hent frem tapetrester og bruk dem til å pakke inn gaver i stedet for å kjøpe nytt gavepapir. Finere & mer eksklusivt blir det knapt!

2. PAKK INN GAVENE MED OVERFLØDIG TAPET

Kast ikke gamle tapetprøver og rester fra renovering - bruk dem heller til å pakke inn gaver med! Siden tapet er tykkere enn vanlig gavepapir og derfor tåler mer, blir innpakkingen også enklere, i tillegg til at julegaven kjennes litt mer eksklusiv ut. Pass på at du bruker litt grovere teip slik at brettene ikke går opp.
Bind gjerne et fint snøre rundt gaven - jutesnøre og bånd er alltid vakkert uansett hva slags tapet du har brukt for å pakke inn gavene dine med. Om det er en julegave du pakker inn, kan du gjerne pynte pakken med pepperkaker, granbar og tørkede appelsinskiver, og du gir bort en vakker gave fylt med omtanke.

 Julegavene venter på bordet, innpakket i blomstrende taper for en miljøvennlig gaveinnpakking til jul.

Pynt gavene med granbar, pepperkaker og tørkede appelsinskiver for utrolig vakre pakker under juletreet.

En gavepakke med såpe og børste pakkes inni kjøøkkenhåndklær for å gis bort som en zero waste-gave.

Enda et tips - pakk inn julegavene i kjøkkenhåndklær. De trenger man alltid!

3. PAKK INN GAVEN MED KJØKKENHÅNDKLÆR OG SERVIETTER

Et annet favorittips på kreativ og miljøvennlig gaveinnpakking, er å pakke inn gaven i fine kjøkkenhåndklær eller linservietter som du binder sammen med et jutesnøre. På samme måte som med pleddet, blir denne gaven en ekte zero waste-gave der alt kan brukes! Nicholas Vahés 3-pack med fine kjøkkenhåndklær i julefarger er perfekte å pakke inn gaver med. Eller hvorfor ikke pakke inn julegaver til pakkeleken i denne fine linservietten Clean?En julegave innpakket i kjøkkenhåndklær med snøre åpnes forsiktig.

Julen er omtankens høytid og en zero waste-gave viser omtanke for både miljøet og for den som får den fine gaven.

Julegrøten står på bordet med julegavene som er pakket inn med kjøkkenhåndklær for en miljøvennlig gaveinnpakking.

Tenk så koselig å overraske nære og kjære med risgrøt på julemorgenen, med vakkert innpakkede gaver i kjøkkenhåndklær i julens herlige farger!

MILJØVENNLIG GAVEINNPAKKING

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB