FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Inspirasjon & Tips/Tips/Tips til interiør i riflet glass
Innredning i riflet glass er en av årets trender. Her fyller influenceren @helenas.hem glasset Ripple med vann fra ferm LIVING Ripple karaffel.

Tips til interiør i riflet glass

Riflet glass er en interiørtrend som har blitt mer og mer populær. Vi lister opp tretten tips for å innrede med riflet glass, alt fra de Instagramvennlige Ripple-glassene og den populære sopplampen Fungo til statementvasen Sphere. Hopp på trendtoget og bli inspirert her!
torsdag 17. november 2022
Del artikkel

VI OBSERVERER TRENDER: 13 TIPS TIL INTERIØR I RIFLET GLASS

1. DEN RIFLEDE RIPPLE-SERIEN FRA FERM LIVING

Ripple-serien fra ferm LIVING gjenspeiler trenden med riflet glass som hånd i hanske. Blant riflede glassdetaljer er dette den ultimate serien å dekorere hjemmet ditt med hvis du elsker trenden like mye som oss! Gjør som influenceren @ellesklingen og fyll Ripple-drikkeglasset med morgenkaffe, melk eller til og med fredagsdrinken – det er et glass som gir litt ekstra luksus til hverdagen.

Oppdag hele fra ferm LIVING her!

2. PIROUETTE-KOPP MED FATT FRA HAY - EN FAVORITTKOPP I RIFLET GLASS

Piruettkoppen fra HAY er en bestselger i riflet glass som du ser overalt på Instagram. Koppens vakre mønster med relieffmønster gjør koppen litt ekstra elegant og luksuriøs å fylle morgenkaffen i. Den er like fin å ha på salongbordet som på dekket bord og blir, akkurat som Ripple-glasset, en luksuriøs innredningsdetalj i hjemmet til både hverdag og fest.

Visste du at riflet glass er en av trendene for 2023? Oppdag alle trendene for det kommende året her!

3. SPHERE RIFLET VASE FRA BYON

Den riflede Sphere-vasen fra Byon er tidløs og kan passe inn i ethvert hjem, avhengig av din stilpreferanse. Den stilige og gigantiske tilstedeværelse gjør den til en av våre favoritter for interiør i riflet glass. Gjør som influenceren @homebynicky og fyll vasen med en vakker blomsterbukett som får sitt rettmessige jeg i Sphere-vasen.

4. FUNGO SOPPLAMPE FRA GLOBEN LIGHTING - EN RIFLET FAVORITT

Fungo bordlampen fra Globen Lighting er en lampe i form av en sopp som gir behagelig lys gjennom det riflede glasset. Denne er også perfekt å ha som pynt i alle slags hjem da den er tidløs og ekstremt stilig å ha som pynt på nattbordet eller avlastningsbordet i entreen.

Hopp på trendtoget og oppdag flere sopplamper her!

5. RIFLET FAIR BORDLAMPE FRA SCANDI LIVING

Fair bordlampe blir en stilig interiørdetalj i hjemmet med sin mykt formede lampeskjerm i riflet glass i kombinasjon med en lampefot i ask. Dette er en lampe som passer inn i alle hjemmets rom og som sprer behagelig lys med sitt frostede glass.

Oppdag resten av Scandi Living sortiment her!

6. HAMMERSHØI GLASSVASE FRA KÄHLER - I FARGET RIFLET GLASS

Hammershøi vase fra Kähler i brune nyanser kombinert med riflet glass er en drømmekombinasjon uten like. Fyll vasen med fine kvister eller tørkede blomster, eller hvorfor ikke la vasen tale for seg selv? La vasen bli et blikkfang i hjemmet ditt enten på middagsbordet eller på et stilrent sidebord i stuen.

7. COLLECT KARAFFEL MED MATCHENDE VANNGLASS FRA &TRADITION - EN RIFLET KOMBO

Leter du etter en karaffel og vannglass som festlige detaljer på det dekkede bordet? Da er Collect-karaffelen og matchende vannglass med riflet glass fra &Tradition det perfekte settet for deg. Karaffelen og glassene blir stilige interiørdetaljer å ha i glassskapet, men like fine å ha på bordet når du skal by på alt fra vann til vin.

8. ERNST RIFLET GLASSVASE - LYSLYKT OG VASE I ETT

Ernst riflede glassvaser er tilgjengelige i en rekke størrelser og gir hjemmet ditt et trendy preg. Vasen kan også brukes som en lykt hvor det er veldig fint å matche to vaser ved siden av hverandre for et fint stilleben. Du kan velge å beholde det stilige brune båndet som en fin detalj eller bruke det som dekorasjon på en annen interiørdetalj.

9. DEM ELEGANTE RIFLEDE VASEN FLOW FRA FORMGATAN

Flow vase fra Formgatan er en elegant riflet glassvase med et mykt formspråk som er like vakkert med og uten blomster. La vasen pynte på sidebordet ditt eller ha den som midtpunkt på middagsbordet - plasser den gjerne et sted i hjemmet der den kan sees! Plasser gjerne vasen i et vindu for å fange lysstrålene som skaper et vakkert lysspill.

10. GRAND CRU RIFLET VANNGLASS FRA ROSENDAHL I LUKSURIØST GRÅTT

Grand Cru vannglasset fra Rosendahl i riflet glass blir en stilig detalj i hjemmet ditt med denne luksuriøse grå nyansen. I tillegg finns det en tilhørende karaffel i samme nyanse og riflete struktur, som er perfekt å ta frem ved festlige anledninger, men også til middager midt i uken. Vannglassene egner seg like godt til å fylles med vann som med ferskpresset juice om morgenen, eller hvorfor ikke brus ved mer festlige anledninger.

11. DEN RIFLETE SERIEN PILASTRO FRA STELTON - PERFEKT Å SAMLE PÅ

Får du ikke nok av riflet glass? Da er Pilastro-serien fra Stelton perfekt for deg. Serien inkluderer en vinkjøler, en karaffel, serveringsskåler og drikkeglass. Disse kan brukes både ved mer festlige anledninger eller tas ut og brukes som en ekstra luksus i hverdagen.

Oppdag hele den riflete serien her!

12. KUSINTHA FARGERIKE VANNGLASSER FRA BITZ - EN RIFLET FARGEKLATT

Disse riflede glassene fra Bitz blir en fargerik detalj på det dekkede bordet eller i glassskapet. Kusintha vannglass finnes i både blått, rosa, gult og klart glass. Match glassene med hverandre eller hvorfor ikke mikse og matche forskjellige farger for å skape en vakker eksplosjon av farger.

13. HAZE RIFLET VEGGSKAP - TIL ETHVERT ROM I HJEMMET

Det riflete veggskapet Haze fra ferm LIVING er et skap som passer inn i ethvert rom i hjemmet. Skapet gir hjemmet ditt en trendy touch kombinert med et industrielt preg. Heng skapet på badet for å oppbevare skjønnhetsproduktene dine eller hvorfor ikke henge skapet på kjøkkenet for å vise frem dine fine vinglass eller servise.

Hopp på trendtoget og forny hjemmet med interiør i riflet glass som kan brukes både til hverdag og fest. Hvilken er din favoritt å dekorere hjemmet ditt med?

Foto: Angeliqa Daldorph, Bitz, Stelton, Rosendahl, ferm LIVING, Formgatan, Ernst, &Tradition, Kähler, Globen Lighting, @helenas.hem, @homebynicky, @ellesklingen

Linnéa Axelson
Forfatter

INTERIØR I RIFLET GLASS

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB