FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Tips/Skandinavisk stil - tips & ideer fra haus_tannenkamp
Her ser du et hjem i skandinavisk stil med lille petra lenestolen plassert i vinduet ved siden av den kurvede lysestaken fra Cooee Design.

Skap et hjem i skandinavisk stil med Instagram-profilen @haus_tannenkamp

Den skandinaviske interiørstilen er kjent for sin uanstrengte blanding av funksjonalitet, enkelhet og tidløs skjønnhet, men hvordan gjenskaper man denne følelsen av tidløs eleganse i ditt eget hjem? Sarah von Heugel, influenceren bak den tyske Instagram-profilen @haus_tannenkamp viser oss hvordan!
mandag 19. juni 2023
Del artikkel

SKAP ET HJEM I SKANDINAVISK STIL

Med fokus på minimalisme, naturlige elementer og en harmonisk balanse mellom gammelt og nytt, kan du enkelt skape et hjem i skandinavisk stil. Vi har 5 områder du kan fokusere på når du skal skape ditt eget hjem i denne populære stilen:

  1. Naturmaterialer
  2. Form og funksjon
  3. Noe gammelt, noe nytt
  4. Naturlig lys
  5. Miks og match
Skap et hjem i skandinavisk stil- her ser du stuen fra @haus_tannenkamp med den buede Gubi-lampen og det hvite Mineral-bordet fra Ferm Living.

@haus_tannenkamp

Nøytrale farger, naturlige materialer og mye naturlig lys er nøkkelelementer i ethvert hjem i skandinavisk stil.

1. NATURMATERIALER

I hjertet av skandinavisk design og skandinavisk stil ligger en dyp forståelse for naturen. Den skandinaviske stilen omfavner bruken av naturlige materialer som tre, stein, lær og ull, som alle gir varme til rommet ditt.

For meg betyr et skandinavisk hjem en oase av ro der tankene og øynene mine kan hvile. Tidløse designklassikere, nøytrale farger og naturlige materialer gir meg en følelse av ro og stabilitet, hvor jeg føler meg spesielt komfortabel.» sier Sarah.

Sarah bruker harde tregulv og synlige trebjelker for å forankre hjemmet sitt i naturen. Møbler laget av lyst tømmer og til og med rustikk stein skaper en følelse av organisk skjønnhet og ved å inkludere naturlige fibre i nøytrale farger, som beige lin, kremaktig bomull og grå ull, kan hun skape en koselig og innbydende atmosfære som fungerer i harmoni med hjemmets naturlige estetikk.

Skap et hjem i skandinavisk stil med naturlige materialer. Her ser du gulvlampen Gubi Timberline og Mineral sidebordet fra Ferm Living.
Timberline gulvlampe
Oak-birch-white
kr 6 543
Skap et hjem i skandinavisk stil med @haus_tannenkamp, her ser du Formakami rispapirlampen hengende over et spisebord i en stor åpen plass med massevis av naturlige materialer.
Skap et hjem i skandinavisk stil med @haus_tannenkamp, her ser du et rottingskap med Pond-speilet og vasen Shell begge fra ferm living.

2. FORM & FUNKSJON

Skandinavisk design og skandinavisk interiørstil er kjent for sin vekt på form og funksjon. Unngå et rotete uttrykk og velg møbler og tilbehør med rene linjer.

Sarah har tatt i bruk en tilbakeholden tilnærming til design som lar skjønnheten til hvert stykke skinne gjennom.

Innredningsstilen min er en koselig og varm skandinavisk stil, som delvis går i den litt rustikke retningen til Wabi-Sabi for å matche den gamle bygning vår i skogkanten.» sier hun.

For å gjenskape den skandinaviske stilen kan du velge gjenstander som tjener et formål og gir verdi til hverdagen din. Streb etter enkelhet og invester i deler som ikke bare er visuelt tiltalende, men også svært funksjonelle.

Skap et hjem i skandinavisk stil med @haus_tannenkamp, Her ser du Como bærbare bordlampe på et sidebord i lyst tre.

3. NOE GAMMELT, NOE NYTT

En herlig miks av gammelt og nytt er et fremtredende trekk ved et hjem i skandinavisk stil.

Å blande moderne design med vintage og unike stykker skaper en følelse av historie og karakter i hjemmet ditt.

For eksempel et gammelt spisebord sammen med moderne stoler eller en unik lampe. injiserer en følelse av personlighet og skaper noe unikt for hjemmet ditt.

Skap et hjem i skandinavisk stil med @haus_tannenkamp, her ser du et rustikt spisebord med moderne aksenter.

4. NATURLIG LYS

Å slippe inn så mye naturlig lys som mulig skaper en følelse av rom og ro og åpner hjemmet for naturen utenfor.

Hold vindusbehandlinger minimale eller til og med ikke-eksisterende som Sarah har gjort her, og velg enkle gardinlengder eller persienner som kan trekkes for å gi privatliv samtidig som lyset slipper gjennom.

En strategisk plassert speil kan reflektere lys, mens nøytrale vegger lar så mye lys som mulig spre seg rundt i rommet.

5. MIKS & MATCH

Selv om hjem i skandinavisk stil absolutt har mange funksjoner som går igen, er det selvfølgelig viktig å injisere litt personlighet i hjemmet ditt. Miks og match forskjellige tilbehør og stiler som passer humøret ditt. Lek med teksturer, mønstre og små fargeinnslag for å få ditt hjem til å skille seg ut fra mengden.

Kombiner minimalistiske møbler med rustikke detaljer, slik som Sarah gjør, eller behold veggene lyse og nøytrale, men tilfør farger med tilbehør. Nøkkelen er å oppnå en harmonisk balanse som gjenspeiler din personlige stil.

Lurer du kanskje på hvor Sarah finner inspirasjon til sitt skandinaviske hjem? «Mine stuebordbøker om interiør og skandinaviske magasiner er min favoritt inspirasjonkilde. I tillegg finner jeg også ideer og inspirasjon til mitt eget hjem i serier og kolleksjoner fra mine favorittdesignere og på Instagram.»


Det viktigste er å velge ting du virkelig elsker og som gir deg glede. Gjør hjemmet ditt til ditt eget personlige fristed.

Å skape et hjem i skandinavisk stil handler om å omfavne enkelhet, naturens skjønnhet og selvfølgelig funksjonalitet. Ved å inkorporere naturlige materialer, fokusere på form og funksjon, blande gammelt og nytt, maksimere bruken av naturlig lys og eksperimentere med forskjellige stiler, kan du forvandle hjemmet ditt til et avslappende og innbydende fristed, uansett hvor du er i verden.

Foto: Sarah von Heugel

SKAP ET HJEM I SKANDINAVISK STIL

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB