FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Tips/Skap et soverom i skandinavisk stil - Tips fra Instagram-profilen @our_home_living
Et soverom i skandinavisk stil med nøytrale beigetoner og naturlig tre.

Skap et soverom i skandinavisk stil - Tips fra Instagram-profilen @our_home_living

Skandinavisk design er elsket over hele verden og med god grunn. Estetikken er ren og fri for rot og skaper et problemfritt og avslappende rom. Vi snakket med Damira, influenceren bak Instagram-profilen our_home_living for å finne ut hva som inspirerer henne med skandinavisk design og hvordan hun skapte soverommet sitt i skandinavisk stil.
torsdag 14. oktober 2021
Del artikkel

SKANDINAVISK STIL

@Our_home_livings Instagram-profil er full av perfekte bilder av skaperen Damiras hjem. Subtile toner av beige og hvitt skaper en harmonisk kombinasjon med naturlige materialer og stilen er uanstrengt elegant. Vi ønsket å vite hva som inspirerer henne når det gjelder å dekorere hjemmet:

Jeg vil si at interiørstilen min er en blanding mellom en moderne og en skandinavisk stil. Jeg liker lyst tre, enkelhet og nøytrale toner.
Skap det perfekte soverommet i skandinavisk stil med beige detaljer som Theo tekanne og kopper og bordlampen Night Owl.

Beige ton i ton med nøytrale nyanser og naturlige materialer skaper en beroligende atmosfære på soverommet.

Og selvfølgelig ville vi vite hvordan hun skaper den perfekte balansen:

- Jeg liker å lage moodboards med møbler og tilbehør for bedre å forestille meg det. Stort sett henter jeg inspirasjonen min fra Instagram & Pinterest, men også fra magasiner og aktuelle trender.

- Den viktigste faktoren for meg når jeg skal designe et rom er den røde tråden. Jeg liker at alle rommene i hjemmet mitt passer inn med resten og selvfølgelig med meg. Å blande alle former for interiørstiler er uaktuelt.

Theo tekanne og kopp med Norr eikebrett er perfekte for en kopp morgente på sengen i et soverom i skandinavisk stil.

Theo tekanne og matchende kopp fra Stelton, sammen med av brettet Norr i naturlig eik fra Skagerak er perfekt for morgenkoppen med te eller kaffe på sengen.

HARMONISK SOVEROM I SKANDINAVISK STIL

Nøkkelen til en god natts søvn er et harmonisk og avslappende soverom. I et soverom i skandinavisk stil er form og funksjon i perfekt balanse med en fredelig og beroligende atmosfære. En nøytral fargepalett er et must for denne stilen, kombinert med enkle, naturfargede laken og beroligende naturmaterialer som bart tre. Damira kombinerer greige vegger med en kombinert vegg og hodegavl, sengeteppe i naturlig lin og nøye utvalgte statementmøbler i samme toner av beige og tre.

Å pynte med ferske blomster i en nydelig vase som Balloon fra Louise Roe Copenhagen er en fin måte å style det skandinaviske soverommet på.

Friske blomster i en nydelig vase og duftlys som Tuck fra ferm LIVING er prikken over i-en i rommet.

ESSENSIELT TILBEHØR TIL DET SKANDINAVISKE SOVEROMMET

Nå som du har det grunnleggende for å lage ditt eget soverom i skandinavisk stil gjelder det å velge ut det viktigste. Damira sier at hun ønsket å skape en varm og koselig atmosfære på soverommet sitt i skandinavisk stil der varme og nøytrale toner er i fokus. Hun brukte dempet belysning i form av bordlampen Night Owl, duftlys og duftpinner fra Skandinavisk, og ferske blomster i den fantastiske vasen Balloon fra Louise Roe Copenhagen som prikken over i-en.

Naturmaterialer som Alza-skålen i marmor fra ferm LIVING og duftlys og duftpinner fra Skandinavisk setter et luksuriøst preg på et soverom i skandinavisk stil.

Naturmaterialer som marmorskålen Alza fra Ferm Living gir rommet en touch av luksus mens duftlys og duftpinner fra Skandinavisk skaper spa-følelse i rommet.

VÅRE BESTE TIPS FOR Å SKAPE ET SOVEROM I SKANDINAVISK STIL

  • Bruk beroligende farger i lignende nyanser
  • Kombiner nøytrale nyanser med bart tre og naturlige materialer
  • Hold det enkelt og ryddig
  • Belysning og stearinlys er viktig for å sette tonen (tenk koselig og luksuriøst)
  • Rund av utseendet med friske blomster i en vakker vase

Vi håper vi har inspirert deg til å lage ditt eget stilrene og avslappende soverom i skandinavisk stil.

Foto: Damira @our_home_living

Rebecca Sparling
Forfatter

TIL DET SKANDINAVISKE SOVEROMMET

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB