FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Stilig påskedekor i form av Ovoid påskependler fra DBKD. Foto: @bakamedfrida

Stilren påskepynt – her er 12 tips på pynt til hjemmet ditt

Påskepynt trenger ikke nødvendigvis være sterke farger og kitschy detaljer. Vi gir deg tips på tolv stilrene og trendy interiørdetaljer som vil gi liv til hjemmet ditt denne påsken.
onsdag 23. februar 2022
Del artikkel

PÅSKEPYNT TIL DET LEKNE HJEMMET - SØT PÅSKEKANINER OG HARER

Swedish Rabbit fra DBKD

Det er egentlig ikke påske uten besøk av påskeharen, og med den søte Swedish Rabbit fra DBKD vil påskestemningen være på topp. Denne søte figuren passer like godt i vinduskarmen ved siden av vårblomstene som den gjør på barnerommet hele året. Lag et lite stilleben med den og et dekorativt egg og plutselig har du påskepynt som føles stilrent og enkel.

Hvite påskeharer fra DBKD står i vinduskarmen - et tips til stilren påskepynt.

Pynt vinduskarmen til påske - du kan kombinere Triplets-kaninene slik du vil.

Triplets påskeharer 3-pack fra DBKD 

En annen søt påskepynt fra DBKD er Triplets – et sett med trillingpåskeharer i stilige farger. La dem spre deilig påskestemning i vinduskarmen, på kommoden eller på borddekkingen i påsken. Du kan også blande de forskjellige fargene hvis du ønsker flere påskeharer. Disse blir garantert satt pris på av store og små i påsken.

Stilren påskepynt - Kay Bojesens kaninfigur i tre er fint å skape vakre stilleben med.

Pynt med en designklassiker til påske – Kay Bojesens kaninfigur er perfekt til påske!

Kay Bojesens kanin 

Et annet tips til stilren påskepynt er Kay Bojesens søte og tidløse kaninfigur i tre. Denne klassikeren ble designet tilbake i 1957 og er veldig fin å lage et stilleben med på en kommode til påske.

Populære påskedekorasjoner

HANG AROUND PÅSKEPYNT FRA DBKD 

Føles veggen tom i påsken? Heng opp den søte Hang Around-dekorasjonen fra DBKD! Denne stilige nyheten er laget av keramikk og har et lekent uttrykk. Bestem om du vil at den skal stå på en skjenk eller i vinduet, eller om du vil henge den opp. Hang around vil henge med deg hele påsken.

Stilren påskepynt fra DBKD i betong i form av en søt kylling.

Hang Around påskepynt fra DBKD er fint å henge sammen med denne påsken! 

Stilren påskepynt fra Cooee Design, Gry egg påskepynt i vase.

Leter du etter stilren påskepynt å henge i påskeriset? Gry påskepynt fra Cooee Design passer like godt i påskeriset som i vårblomstene! 

Varige favoritter - Ovoide papirpåskeanheng fra DBKD er ekte favoritter som man aldri går lei av!

MODERNE VASER TIL PÅSKERISET& VÅRBLOMSTENE 

Gry-vasen fra DBKD 

Apropos påskeriset, en fin vase vil gjøre mye for det helhetlige uttrykket til arrangementet ditt i påsken. Hvis stilen din er mer moderne, kan vi anbefale Gry vase från Cooee Design til påskeriset. Den rette, høye formen på vasen er perfekt hvis du ikke vil at riset skal spre seg for mye ut og om du foretrekker å dekorere med enkeltkvister for en mer avsmalnet stil på påskepynten. 

Den trendy vasen Gry fra Cooee Design er perfekt for de som foretrekker et enkelt påskearrangement med enkeltkvister i. 

Talvi-vasen fra Urban Nature Culture

Hvis du foretrekker en rustikk stil, kan du pynte opp med Talvi-vasen fra Urban Nature Culture i påsken. Den moderne keramikkvasen passer perfekt til høytiden, men kan også brukes året rundt med sitt lekne og stilrene design. Vasen har en litt smalere åpning som gjør det mulig å holde påskeriset på plass uten at det sprer seg for mye.

Stilig påskepynt fra Urban Nature Culture med Brooding papiregg fra Scandi Living.

Leter du etter stilren påskepynt å henge i påskeriset? Brooding papiregg passer like bra i påskekrisen som i vårblomstene!

NOE TIL PÅSKEGODTERIET 

Egg Trayfra DBKD 

Påskegodteri og egg er opplagt til påskefeiringen, men hva skal du ha dem i? EggekoppeneEgg Tray fra DBKD har et lekent design i støpejern. Du kan med fordel la eggekoppene være en del av bordpynten på påskebordet, men du kan også ha den fremme gjennom hele påskehelgen og fylle den med både godteriegg og ekte egg.

Bonbonniere skål fra Cooee Design 

Bonbonniere fra Cooee Design har et stilig keramikkdesign i form av et stort egg. La den stå fremme gjennom hele påskehelgen og fyll den med alle godbitene du ønsker deg til påske!

Bonbonniere i fargen café au laite fra Cooee Design, en stilig påskedekorasjon som passer perfekt til påskegodteri og andre godsaker.

Eating Rabbit-skål fra DBKD 

Et annet tips er Eating Rabbit-skålen, også den fra det trendy merket DBKD. Den sjarmerende skålen har form som en kanin med hodet som lokk slik at du kan skjule godteriet for små nysgjerrige fingre til etter påskemiddagen. Denne lekne skålen vil garantert være et gledelig tillegg til påskepynten din denne påsken. 

En annen favoritt til påskegodteri i samme lekne ånd er Eating Rabbit-skålen, også den fra DBKD. 

Hvit, prikkete skål fra DBKD i form av en kanin fylt med påskegodteri i.

Et finere sted å gjemme påskegodt - Denne skålen vil glede både store og små i påsken.

GULT SERVISE TIL PÅSKEMIDDAGEN 

Flow-kannen, tallerkenen og skålen fra ferm LIVING er flere favoritter å pynte med i påsken. Har du en generelt nedsunket borddekking til påsken, kan det være morsomt å få inn detaljer i en nydelig gul nyanse som fanger gleden som omgir høytiden. Den stilige kannen er blant annet perfekt å stille frem som vannkanne til påskemiddagen, men passer samtidig like godt å fylles med et fint påskeris.

Stilig påskepynt fra Ferm Living i gule og grønne nyanser på påskeegg.

Til påskekaffen eller påskemiddagen - kanne, tallerken, asjett og skål i Flow-serien fra ferm LIVING blir et stilig tillegg til påskepynten.

EN KRUKKE TIL PÅSKEBLOMSTENE - KØBENHAVN FRA BERGS POTTER 

Påskepynt trenger ikke nødvendigvis være opplagt påskepynt, det kan også være så enkelt som å fornye hjemmet med en krukke i en av vårfargene. Krukken København fra Bergs Potter i en nydelig gul nyanse vil gi hjemmet ditt et ekte påskepreg – spesielt hvis du planter nydelige påskeliljer i den. Når høytiden er over, kan du flytte potten ut eller plante noe nytt i den og dermed la den fine gule fargen spre glede i hjemmet ditt hele året.

Gul krukke fra Bergs potter med påskeliljer i er mer utradisjonell påskedekor, men minst like fint som vanlig påskepynt.

Påskepynt trenger ikke bare være tradisjonell påskepynt - potten København fra Bergs Potter i en glad gulfarge er ekstra fin til påske, men er like fin å ha rundt seg hele året.

PÅSKEPYNT TIL UTEPLASSEN - HEAVY HEN I BETONG FRA DBKD 

I påsken kommer en og annen påskehare og banker på, og da er det hyggelig å ønske alle påskegjestene velkommen med søt pynt i trappa eller utenfor døren. DBKDs påskehøner i betong er perfekte å stille ut sammen med stilige krukker og vårgrønne planter. På denne måten får du et hjem der interiøret sier God Påske både inne og ute!

Påskekyllinger i betong fra DBKD står på trappene sammen med grønne planter i potter fra Bergs Potter.

Gjør det litt ekstra innbydende utenfor døren i påsken med den søte Heavy Hen-dekorasjonen i betong fra DBKD.

En påskekjerring sitter på trappene ved siden av påskedekorasjonen i betong fra DBKD og potter fra Bergs Potter - stilig påskepynt også for terrassen.

I påsken banker gjerne en og annen påskehare på døren, så ikke glem å pynte uteplassen også for å skape påskestemning både inne og ute.

Du finner flere stilige tips på påskepynt i vårt nydelige utvalg av påskepynt 

Styling: Josefin Beijer, Anna Magnusson, Sophie Ottosson, Ellinor Johansson Foto: Angeliqa Daldorph, Cooee Design

Arijana Rosso
Forfatter

Pynt hjemmet ditt til påske

Vis mer

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB