FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Gå tilbake
Annet

Keramiske kniver

Skarpe keramiske kniver er ideelle for kutting, skjæring og hakking av ingredienser til matlagingen. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg keramiske kniver, nøye utvalg fra kjente merkevarer.
5 resultater sortert etter
Kyocera FK keramisk santokukniv - 16 cm - Kyocera
Kyocera

Kyocera FK keramisk santokukniv, 16 cm

949 kr1 149 kr
På lager
Kyocera FK keramisk skrellekniv - 7,5 cm - Kyocera
Kyocera

Kyocera FK keramisk skrellekniv, 7,5 cm

598 kr
På lager
Kyocera FK keramisk grønnsakskniv  - 13 cm - Kyocera
Kyocera

Kyocera FK keramisk grønnsakskniv , 13 cm

751 kr799 kr
På lager
Kyocera FK keramisk skreller/grønnsakskniv - 11 cm - Kyocera
Kyocera

Kyocera FK keramisk skreller/grønnsakskniv, 11 cm

551 kr699 kr
På lager
Kyocera FK keramisk santokukniv - 14 cm - Kyocera
Kyocera

Kyocera FK keramisk santokukniv, 14 cm

748 kr949 kr
På lager

Fleksible og praktiske keramiske kniver

Keramiske kniver er kjente for å veie lite, for deres tynne knivblad og for at de forblir skarpe lenge, noe som gjør det dette til gode kniver til både kutting og hakking på kjøkkenet. Dersom du ønsker deg kniver som ikke behøver å slipes så ofte, er keramiske kniver et utmerket valg å komplementere kjøkkenutstyret og kjøkkenknivene med. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg keramiske kniver fra kjente merkevarer.

Fordeler med keramiske kniver

Keramiske kniver veier mindre enn vanlige kniver, noe som gjør de lett å håndtere og bruke. Keramiske kniver kommer heller ikke til å ruste eller bli misfargede.

I motsetning til andre kniver, kommer ikke keramiske kniver til å bli misfargede av syreholdig mat og ingredienser. Keramiske kniver holder seg også skarpere lengre enn stålkniver, noe som gjør dette til et bra valg om du vil slippe å slipe knivene dine så ofte. Keramiske kniver er også kjente for at knivbladet er veldig tynt og fint, noe som gjør det lett å kutte tynne skiver av både frukt og grønnsaker.

Slik bruker du er keramisk kniv

Når du har en keramisk kniv, er det viktig å tenke på at knivbladet ikke er like fleksibelt som for eksempel fileteringskniver kan være. Du bør derfor ikke vri eller bøye knivbladet siden dette kan føre til at kniven brekker. 

I tillegg bør du heller ikke bruke en keramisk kniv til å knuse ingredienser, ettersom dette kan føre til at knivbladet kan brekke.

Hvordan lages en keramisk kniv?

Keramiske kniver er produsert av et avansert keramisk materiale som kalles zirkonium. Materialet presses og brennes i  svært høye temperaturer, før knivbladet slipes skarpe. Til slutt påføres et lag med diamantstøv, noe som resulterer i svært harde, lette og skarpe kniver du kan ha nytte og glede av lenge.

Slik rengjør du den keramiske kniven din

Keramiske kniver bør vaskes for hånd med mildt oppvaskmiddel og varmt vann. De bør ikke vaskes i oppvaskmaskin, fordi det høye vanntrykket kan føre til at knivbladet kan bli skadet om det slår inn i noe, og den høye temperaturen kan også skade kniven.

Slik oppbevarer du keramiske kniver

For å holde den keramiske kniven i god stand, er det viktig å oppbevare den på et bra sted. Noen merkevarer, som Tefal, har egne beskyttelsesfuteral som beskytter knivbladet når du ikke bruker kniven.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB