FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

30 DAYS OF DESIGN Ukens tilbud

Kjøkkenutstyr/Kjøkkenredskaper/Steketermometre & Kjøkkentimer

Steketermometre & Kjøkkentimer

Tid er alt, spesielt når det kommer til baking og matlaging. Her kan du finne et stort sortiment av kjøkkentimere og steketermometere, slik at du enkelt kan servere perfekt tilberedt mat.
35 resultater sortert etter  
Popularitet

Kjøkkentimer til matlaging

Kjøkkentimere og steketermometere er praktiske kjøkkenredskaper som enkelt gir deg kontroll på både tid og temperatur. I vårt store sortiment kjøkkenutstyr kan du utforske vårt sortiment timere og termometere, nøye utvalg fra kjente og populære merkevarer. 

Her hos oss kan du finne kjøkkentimere fra kjente og populære merkevarer som Alessi, Eva Solo og Bengt Ek Design.

Steketermometer- enkel kontroll når du steker

Et steketermometer er et praktisk kjøkkenredskap som gjør det lett å kontrollere at stek eller andre kjøttstykker har rett temperatur som gjør at de er ferdigstekt og trygt å spise, uten at du behøver å skjære gjennom kjøttet.  Her hos oss kan du finne steketermometere fra kjente og populære merkevarer som De Buyer, Satake og WMF.

Ulike typer steketermometer

Det finnes en rekke ulike typer steketermometere, som har ulike bruksområder. Blant de mest populære finner vi disse:

  • Steketermometer i kjøtt: Steketermometer plassert i kjøttet gir deg eksakt temperatur på kjøttet. Mens noen steketermometer kan stå i ovnen mens kjøttet steker, skal andre termometere bare brukes når du vil sjekke temperaturen.
  • Ovnstermometer: et ovnstermometer måler hvor varmt det faktisk er i ovnen, ettersom det kan være forskjell fra temperaturinstillingen til ovnen. Dette gir deg full kontroll over hvor varmt det er i ovnen.
  • Gaffeltermometer: et gaffeltermometer er svært praktisk når du skal grille, og er derfor et perfekt valg for grillmesteren.

Slik bruker du et steketermometer

Det er viktig å lese instruksjonene fra leverandøren nøye før du bruker steketermometeret for å sikre deg at du får rett temperatur.

  1. Test steketermometeret. Bruk isvann eller kokende vann for å teste at steketermometeret viser rett temperatur.
  2. Dersom steketermometeret ikke viser rett temperatur, bør du stille inn termometeret til det viser rett temperatur.
  3. Når du skal plassere steketermometeret, er det viktig at du plasserer steketermometeret rett. Det er veldig viktig at det plasseres i den tykkeste delen av kjøttet, og det er også viktig at steketermometeret ikke står mot bein, brusk eller fett.
  4. Vent til temperaturen er klar. Les gjennom instruksjonen for å finne ut hvor lenge du behøver å vente.
  5. Les av temperaturen. Om kjøttet er ferdig, kan du ta det ut av ovnen og la det hvile. Dersom temperaturen er for lav, bør du sette kjøttet tilbake i ovnen og sjekke igjen etter en stund. 

Kjøkkentimere for matlaging og baking

Kjøkkentimere er praktiske hjelpemidler på kjøkkenet, og hjelper deg ha kontroll på tiden. Du kan bruke en timer når du skal koke egg, steke mat i ovnen, bake brød og en rekke andre ting. 

Her kan du finne et stort utvalg digitale og analoge kjøkkentimere fra kjente og populære merkevarer.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB