FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Åry Home

Åry Home

Med de smålandske skogene som inspirasjon har Åry Home skapt kvalitetsprodukter i sin egen fabrikk siden 1952. Produktene er skapt i samarbeid med kjente designere. Genuint håndverk og et levende sortiment – Åry Home gir deg produkter for kjøkken og borddekking.
4 resultater sortert etter

Om Åry Home

Åry Home begynte sin historie allerede 1952, som er et lite firma dypt inne i de sør-svenske skogene, nærmere bestemt Småland. Merkevaren har hentet inspirasjon fra sin omgivelse, noe som også tar uttrykk i valget av materiale og design. Åry Home samler håndlaget produkter med holdbart og naturlig design.

Sammen med flere internasjonale kunstnere og designere har Åry Home skapt kolleksjoner med fokus på hjemmeinteriør. Brikker, glassunderlag og spisebrikker har blitt tidløse klassikere blant merkevarens produkter. Materialet velges med omtanke og merkevaren leverer derfor produkter med god kvalitet.

Med fokus på tradisjon og genuint håndverk, men samtidig et øye rettet mot fremtiden - har Åry Home skapt flere kolleksjoner. For å nevne noen; Serenity og Strawberry thief. Felles for alle kolleksjoner er at de er designet for deg.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB