FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Merkevarer/Brita Sweden

Brita Sweden

Med sine grafisk design og vakre farger gir Brita Sweden nytt liv til det klassiske plastteppet! Utforsk Brita Swedens store utvalg tepper, matter og andre tekstiler fra Brita Sweden.
0 resultater sortert etter

Fargerike tepper og matter fra Brita Sweden

Brita Sweden er mest kjent for sine stilige og fargerike gulvtepper, men i deres sortiment kan du også finne ullpledd og putetrekk til pynteputer i fine farger og mønster. Brita Sweden brukes materialer av høy kvalitet og tradisjonelle håndverksteknikker for å produsere sine tidløse, slitesterke og holdbare plasttepper og tekstilprodukter.

Hvilke tepper fra Brita Sweden er mest populære?

Brita Sweden har en rekke populære tepper og matter i ulike farger og design i sitt sortiment.

Topp 3 mest populære produkter fra Brita Sweden

 1. Helmi plastteppe
 2. Ingrid plastteppe
 3. plastteppe

Hva lages tepper fra Brita Sweden av?

Den svenske merkevaren Brita Sweden har bærekraftig produksjon høyt på sin prioriteringsliste. Alle produkter fra Brita Sweden produseres i Sverige fra miljøvennlige materialer av høy kvalitet. Tepper og matter fra Brita Sweden er laget av materialer som for eksempel

 • PET-flasker
 • hamp
 • bomull
 • ull

Hva er spesielt med plastmatter fra Brita Sweden?

Plasttepper har vært en del av skandinaviske hjem i mange år. For det første er de slitesterke og kan brukes i på en rekke ulike steder i hjemmet. Med spennende mønster og modige farger, gir plastepper fra Brita Sweden nytt liv i hjemmet.

Slik tar du best vare på tepper fra Brita Sweden

 • For at plasteppene fra Brita Sweden skal holde så lenge som mulig, er det lurt å ta godt vare på de. Her får du noen nyttige tips til hvordan du tar best mulig vare på plasteppene dine:
 • De fleste plastepper kan brukes både inne og ute, men om du har teppet ute, er det lurt å passe på at de ikke utsettes for direkte sollys, siden dette kan gjøre at fargene blekner. Det kan derfor være lurt å vende teppet iblant.
 • Vask teppene i vaskemaskin på lav varme eller for hånd med en mild såpe.
 • Teppene bør lufttørkes etter vask
 • Når teppet er vått, form teppet ved å dra i sidene
 • Du bør aldri brette plasttepper fra Brita Sweden om du skal lagre de et sted

Hvor kan tepper fra Brita Sweden plasseres?

Plasttepper er et godt valg for både kjøkken og entree, siden de er svært enkle å rengjøre og mye med slitesterke enn klassiske vevde tepper i vanlige materialer. Brita Swedens tepper kan også brukes utendørs, og er derfor et utmerket valg til både balkong og uteplass.

Om Brita Sweden

Brita Sweden er en svensk familiebedrift som er basert i Stockholm. Bedriften drives fremdeles av familien, og det er morgen Margaretha og hennes to døtre Pia Gabrielsson og Monica Harrie som driver den i dag. Alle produkter er utviklet på plass, med mye inspirasjon fra oldemor Brita, som ga sitt navn til merkevaren. Brita Sweden har fokusert på å bevare tradisjonelle veveteknikker, i tillegg produseres teppene fremdeles i lokale veverier i Sverige, der de har blitt laget i flere generasjoner.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB