FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Cane-line

Cane-line

Cane-Lines utemøbler utstråler luksus og inviterer til en avslappende stund på din uteplass samtidig som de gjennomtenkte materialvalgene gjør utemøblene både værbestandige og vedlikeholdsfrie. Komfort og kvalitet står i fokus hos det danske varemerket sin designfilosofi er ”Life made comfortable”.

7 resultater sortert etter

Cane-line 

Cane-line er et dansk merke som ble grunnlagt i 1986. Siden da har selskapet spesialisert seg på å skape utemøbler med en unik kombinasjon av eleganse og holdbarhet. Ved å bruke de beste materialene og en solid konstruksjonsmetodikk, lager Cane-line utemøbler som tåler alle typer vær samtidig som de er komfortable og estetisk tiltalende. Med en sterk lidenskap for kvalitet og funksjon er det ikke overraskende at Cane-line har blitt et av de mest ettertraktede merkene for utemøbler. 

Cane-line tilbyr et bredt utvalg av utemøbler for alle typer rom, fra små balkonger til store hager. Merket er kjent for sine hagestoler, loungesofaer, utebord og solstoler som er både komfortable og elegante. Cane-line bruker også en rekke forskjellige materialer som er miljøvennlige og holdbare, som teak, aluminium, stål og polyester. Cane-line har også et bredt utvalg av parasoller og stolsputer & puter som er spesielt designet for å komplementere deres møbler. 

Cane-lines visjon 

Cane-line produserer utemøbler for deg som verdsetter design, komfort og kvalitet høyt i kombinasjon med minimalt vedlikeholdsarbeid. 

Med utgangspunkt i sin designfilosofi “Life made comfortable”, ønsker Cane-line å produsere tidløse møbler med lang levetid som blir en god investering både for brukeren og miljøet. Med materialer av høy kvalitet og innovative produksjonsteknikker skaper de møbler som tåler et tøft utendørsklima og kan brukes i mange år. 

Med fleksible løsninger som modulsystemer og utskiftbare trekk, kan dine utemøbler fra Cane-line tilpasses etterhvert som dine behov endres gjennom livet. 

Cane-lines miljøarbeid 

Cane-line tar miljøbevissthet alvorlig gjennom hele møbelproduksjonen. Fra design til materialvalg, produksjon og resirkulering legger de vekt på bærekraft og ansvarlighet. Med fokus på holdbarhet, resirkulerbare materialer og energieffektive produksjonsmetoder, sikrer de at deres møbler er både stilige og miljøvennlige.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB