FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Merkevarer/Carolina Gynning

Carolina Gynning

Carolina Gynnings fargerike glass og porselen passer perfekt for deg som vil ha elegante glass med motiv som skiller seg ut. Her har vi samlet Carolina Gynnings populære serier glass og porselen.
2 resultater sortert etter  
Popularitet
In Between Worlds drikkeglass - 35 cl - Carolina Gynning
Carolina Gynning

In Between Worlds drikkeglass, 35 cl

kr 289
Bestillingsvare
In Between Worlds champagneglass - 30 cl - Carolina Gynning
Carolina Gynning

In Between Worlds champagneglass, 30 cl

kr 221kr 289
På lager
SALG
-24%

Glass og porselen fra Carolina Gynning

Carolina Gynning har skapt vakre vinglass, glass og porselensprodukter med fargerike designmotiv for deg som ønsker å dekke bordet med glass og porselen som skiller seg ut og som vil synes. I hennes serier finner du alt du behøver for det dekkede bordet, som vinglass, champagneglass og vannglass, i tillegg til tallerkener, kopper og krus.

Hva forestiller motivene på produktene fra Carolina Gynning?

De fargerike motivene på glass og porselensprodukter forestiller kvinnelige portrett. Inspirasjonen til motivene kommer fra kvinner som Carolina Gynning har møtt i livet, og som hun føler at hun har fått både inspirasjon og glede av.

Et annet vanlig motiv i Carolina Gynnings kunst, er sommerfugler. Hun bruker også sitat som både er vakre og som får en til å tenke. I serien Make Peace kan du blant annet finne sitatet ”Make peace with your past so it won't screw up the present”.

Glass med gulldekor fra Carolina Gynning

I den elegante og fine serien Golden Dream er glassene pyntet med gullmotiv, noe som garantert setter den rette stemningen for festlige anledninger.

Tåler glass fra Carolina Gynning oppvaskmaskin?

Nei, du bør vaske glassene fra Carolina Gynning for hånd.

Tåler porselensprodukter fra Carolina Gynning oppvaskmaskin?

Ja, porselenet kan vaskes i oppvaskmaskin, og tåler også mikrobølgeovn, noe som gjør dette til et funksjonelt servise for hverdagen.

Carolina Gynning vinglass som gave

Alle glass fra Carolina Gynning er perfekte gaver å gi til noen du er glad i, for eksempel om de skal flytte hjemmefra, som valentinsgave eller inflyttingsgave.

Kombiner ulike serier fra Carolina Gynning

Seriene til Carolina Gynning kan enkelt kombineres på ulike måter, slik at du kan skape din egne og unike samling av glass, tallerkener og annet porselen.

Dekk bordet med fargerike glass fra Carolina Gynning for å spre varme og glede til både store og små anledninger.

Hvem er Carolina Gynning?

Svenske Carolina Gynning er kjent for å ha mange jern i ilden, og jobber blant annet som både kunster og skuespiller. Hun har en sterk lidenskap for kunst, noe som gir uttrykk i hennes serier av glass og porselen som har blitt veldig populære.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB