FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Fast

Fast er et italiensk merke som ble grunnlagt i 1995. Her finner du både design og holdbare produkter og elegante utendørsmøbler i aluminium, steingods, tre og tekstiler hvor man har lagt fokus på funksjon og fleksibilitet. Inspirert av og med respekt for naturen skaper vi bærekraftige utendørsmøbler både når det gjelder materialer og design.
6 resultater sortert etter

Fast – Italiensk design inspirert av naturen 

Naturen er en stor inspirasjonskilde for det italienske møbelmerket Fast, noe som kan sees både i produktenes design og materialvalg. Et av de mest kjente produktene fra merket som er et perfekt eksempel på dette er hagestolen Forest. 

Fast skaper utemøbler som harmonerer med utemiljøet og visker ut grensene mellom inne og ute. De beskriver sin design som bærekraftig og tidløs både når det gjelder produksjonsprosessen og formgivningen. 

Utemøbler i aluminium 

Fast har et stort utvalg av hagemøbler i støpt aluminium, som er et lett, allsidig og formbart materiale som kan resirkuleres gang på gang. Aluminium er også et vedlikeholdsfritt materiale som tåler å stå ute i all slags vær, noe som gjør det optimalt for bruk i utemøbler. 

Funksjon og fleksibilitet 

Alle produkter fra Fast er designet for å kunne kombineres med hverandre, slik at du enkelt kan møblere din uteplass etter dine behov og gi deg muligheten til å skape ditt eget personlige uttrykk. Den gjennomgående dempede fargeskalaen med enkelte fargeklatter gir deg stor frihet til å mikse og matche stoler og bord etter eget ønske. La utemøblene gli inn i ditt utemiljø eller bli en spennende kontrast som fanger blikket. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB