FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Merkevarer/ferm LIVING/Ferm Living KIDS

ferm LIVING KIDS

ferm LIVING Kids tilbyr inspirerende og funksjonelle møbler, innredning og interiør som skaper fortryllende barnerom, som skaper plass til både lek, læring og avslappende stunder. Her finner du tapet, tekstier og annet interiør fra ferm LIVING.
34 resultater sortert etter

ferm LIVING Kids - for fortryllende barnerom

Et barnerom skal både fungere som et lekerom, soverom og et rom der barnet kan trekke seg tilbake for å slappe av. Når étt rom skal fylle så mange funksjoner, krever dette gode, og smarte løsninger, som selvsagt skal være fine og dekorative å se på. 

ferm LIVING KIDS tilbyr et stort utvalg barneromsinnredning og annen innredning for barn, alt i den godt likte ferm LIVING-stilen som kombinerer design og funksjon for å skape hjem der livet skjer. Her finner du barnelamper, barnebord og annen barneromsinnredning fra den populære merkevaren ferm LIVING.

Hvilke produkter fra ferm LIVING KIDS er mest populære?

I ferm LIVING KIDS finner du et stort utvalg innredning og interiør for barn, og inkluderer en rekke populære produkter som for eksempel sengetøy, tapet og oppbevaringsløsninger i fint design som inspirerer til kreativitet.

Bli inspirert av interiør fra ferm LIVING KIDS

I ferm LIVING KIDS finner du alt du behøver for å skape et vakkert barnerom som inspirerer til lek og læring. Uansett om du er på utkikk etter innredning og dekorasjoner til den nyfødte babyen eller om du er på utkikk etter kreativ innredning med morsomme og kreative detaljer til lekerommet, her finner du inspirerende barneromsinnredning fra ferm LIVING KIDS.

Hva kjennetegner ferm LIVING KIDS?

For ferm LIVING er et vellykket barnerom et rom som både har plass til lek, fordypelse og en god natts søvn. I tillegg er det viktig at et barnerom også skal kunne fungere ettersom barnet vokser. For Ferm Living er løsning på denne utfordringen å velge tidløs design, funksjonell oppbevaring og en liten dose personlig stil, slik at du skaper den rette balansen i rommet.

ferm LIVING KIDS - personlige og kreative barnerom

Barnerommet skal være et rom som uttrykker barnets personlighet og stil og interesser. Med morsomme design og spennende detaljer skaper Ferm Living Kids interiør som også inspirerer til kreativitet og nysgjerrighet. 

I ferm LIVING KIDS finner du en rekke møbler og innredning for barnerommet, i tillegg til barnelamper og uroer, slik at du enkelt kan skape et personlig barnerom som inspirerer både store og små.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB