FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/GreenPan

GreenPan

GreenPan tilbyr stekepanner og grillpanner, kjeler og gryter som er skånsomme for både helse og miljø. Produktene er helt fri for skadelige stoffer og gir en overlegen matlagingsopplevelse. Bærekraftighet er en av GreenPans grunnleggende prinsipper, og med sitt sterke miljøengasjement reduserer de CO2-fotavtrykket gjennom energieffektive produksjonsprosesser og gjenvinnbare materialer. Velg GreenPan og opplev overlegen ytelse på kjøkkenet samtidig som du fremmer en grønnere fremtid.
62 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

GreenPan - For sunn matlaging og en bærekraftig planet 

GreenPan er merket som omdefinerer matlaging med din helse og planetens velvære som høyeste prioritet. Med fokus på innovasjon og bærekraft, har GreenPan løftet stekepanner og gryter til et nytt nivå. 

Helse i fokus 

For GreenPan er din helse det mest verdifulle. Derfor har de gått bort fra tradisjonelle non-stick materialer som kan være skadelige for både deg og miljøet. I stedet har de utviklet den patenterte Thermolon non-stick teknologien, som tåler ekstreme temperaturer uten å slippe ut giftige damper. Du kan lage mat trygt og nyte hvert måltid med GreenPan. 

En endring i riktig retning 

GreenPan innså tidlig at tradisjonelle non-stick materialer hadde en negativ innvirkning på planeten vår. De bestemte seg for å bryte denne onde sirkelen og skapte Thermolon i 2007. Ved å erstatte plast med sand og eliminere skadelige stoffer som PFAS, PFOA, bly og kadmium, har de skapt den første non-stick belegningen som er trygg for både deg og miljøet. GreenPan er et forbilde for sunn og miljøvennlig matlaging. 

Innovasjon og bærekraft 

Med over 150 patenter for tekniske fremskritt, har GreenPan gjort matlagingen enklere og mer effektiv for alle. De bruker resirkulert aluminium i sine produkter, og fabrikken deres drives i stor grad av solenergi. Med 50 ansatte dedikert til kvalitetskontroll, sikrer GreenPan at deres produkter varer lenge og bidrar til en mer bærekraftig planet. Alle GreenPans stekepanner, wokpanner, sautépanner, kasseroller og gryter er egnet for alle typer kokeplater og er ekstra varmeledende for å spare energi. Velg din GreenPan i dag og bli imponert! GreenPan - for en sunn matlagingsopplevelse og en bedre verden. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB