FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Gustavsbergs Porslinsfabrik

Gustavsbergs Porslinsfabrik

Her finner du kjente serier som Berså, Adam, Ribb og flere, designet av kjente designere som eksempelvis Stig Lindberg. Ikoniske og tidløse mønstre som er like fine nå som da!
75 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Gustavsbergs Porslinfabrik - porselen med ikonisk design

I nesten 200 år har det svenske selskapet Gustavsbergs Porslinsfabrik vært produsent av eksklusivt porselen av høyeste kvalitet. De har klart å gjøre seg bemerket med sine unike design som kjennetegnes av sin retrotouch, og selvfølgelig sitt håndlagde porselen av høyeste kvalitet. Utforsk det spennende sortimentet med designklassikere fra Gustavsbergs Porslinsfabrik her hos Nordic Nest.

Hvilke er Gustavsbergs Porslinsfabriks mest populære serier?

I løpet av de mange årene Gustavsbergs Porslinsfabrik har skapt og produsert porselen, har de også gitt ut mange populære serviser og serier som Blå Aster, Adam, Ribb og selvfølgelig den anerkjente Berså. Her hos Nordic Nest kan du finne disse seriene og mange flere i vårt omfattende sortiment av porselen og servise.

Topp 3 serier fra Gustavsbergs Porslinsfabrik

  1. Berså
  2. Ribb
  3. Adam

Benporselen fra Gustavsbergs Porslinsfabrik

Gustavsberg er Sveriges eneste porselensfabrikk og den eneste produsenten av benporselen i Norden. Benporselen skiller seg fra vanlig porselen ved at den inneholder minst 45 % beinaske, noe som gjør dette til et eksklusivt materiale. Det er nettopp dette som gir denne spesielle typen porselen en unik fargetone og gjennomskinnelighet. I Gustavsbergs Porslinsfabriks sortiment finner du kopper, tallerkener og alt du trenger for å komplettere serviset, alt laget av benporselen.

Håndlaget kvalitetsporselen fra Gustavsbergs Porslinsfabrik

En stor del av Gustavsbergs porselensproduksjon for alle deres produkter gjøres fremdeles for hånd, fra råvarer til ferdig produkt, på samme måte som har blitt gjort siden selskapet ble grunnlagt. Nederst på hvert produkt finner du deres berømte Gustavsbergs porselensmerking, som bevis på kvaliteten.

Gustavsbergs Porslinsfabriks karakteristiske stil

Gustavsbergs porselen er kjent for sin særegne stil. Deres kvalitetsporselen er kledd med fargerike motiver og vakre, men enkle mønstre, noe som resulterer i en sjarmerende visuell appell som denne klassiske svenske merkevaren har brukt for å skape seg et navn.

Historien om Gustavsbergs Porslinsfabrik

Historien til Gustavsbergs Porslinsfabrik går tilbake til grunnleggelsen i 1825. Selskapet holder fortsatt til i den lille landsbyen Gustavsberg, sørøst for Stockholm, og deres produksjon av kvalitetsporselen har vedvart den dag i dag. Her hos Nordic Nest kan du utforske Gustavsbergs Porslinsfabriks sortiment av porselenserviser av høyeste kvalitet.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB