FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Hans K

Hans K

Hans K er en svensk familiebedrift som jobber med utvalgte designere for å skape personlig tilpassede møbler med gjennomtenkte detaljer, i massivt tre. Takket være den lange erfaringen varemerket Hans K har med å jobbe med trevirke, er møblene de skaper kjent for å være komfortable og funksjonelle og passer perfekt inn i både private og offentlige rom.
74 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Hans K møbler 

Design, fleksibilitet og funksjon er nøkkelordene for Hans K når de utvikler nye møbler til sitt merke. Med gjennomtenkte detaljer og solid håndverk i fokus skaper Hans K møbler med høy sittekomfort for din hverdag. 

Miks og match bord og stol fra Hans K 

Ved alltid å bruke et utvalg av samme tretyper og overflatebehandlinger i sine møbelkolleksjoner, blir det enkelt for deg som kunde å kombinere stoler og bord fra ulike kolleksjoner fra Hans K. På denne måten kan du skape en spisegruppe tilpasset helt etter dine preferanser og behov. 

Bærekraftige møbler 

Hans K ønsker at møblene de produserer skal vare lenge, både for brukerens og miljøets skyld. Derfor testes alle stoler fra Hans K hos RISE (Research Institutes of Sweden) for å kontrollere konstruksjonens holdbarhet. Alle stoffer testes også i et tekstillaboratorium for å sikre at de tåler å bli utsatt for slitasje. Hans K mener at den viktigste tiltaket for å redusere miljøpåvirkningen er at møblene varer lenge og at man på denne måten kan unngå slit-og-kast-mentaliteten. 

Ansvarlig møbelproduksjon 

Å ta hensyn til miljøet og å gi sine medarbeidere, både innenfor eget selskap samt hos sine underleverandører, rettferdige arbeidsvilkår er selvsagt for Hans K. Råvarene som brukes kommer fra velstyrte skogbruk med respekt for naturen. At alle samarbeidspartnere følger EU sin tømmerforordning (EUTR) og EU sin kjemikalielovgivning Reach sikrer at ingen produkter fra Hans K overskrider grenseverdiene som gjelder for kjemikalier. 

Rettferdige vilkår 

Hans K verner blant annet om retten til faglig arbeid og regulert arbeidstid. De krever også at alle globale samarbeidspartnere forbyr barnearbeid, diskriminering og straff.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB